Connect with us

Hír

Maga Belichick lesz a Patriots védőkoordinátora

A Patriotsnál érdekesen alakult idén a védőkoordinátor-kérdés, hiszen Brian Flores távozása után úgy tűnt, Greg Schiano lesz a DC, azonban ő visszamondta ezt, így egy ideje üresen áll ez a pozíció. És üresen is fog maradni az idei évre, ugyanis maga Bill Belichick fog védőkoordinátorként szolgálni a 2019-es szezonban.

Mivel ligaszerte kvázi minden edzői poszt elkelt már, így nem nagyon voltak opciói a csapatnak, belülről pedig senki sem igazán kvalifikált. Jerod Mayo először tagja egy edzői stábnak, Steve Belichick még nem kész játékokat hívni, egyedül Bret Bielema lehetne opció, aki a Wisconsin és Arkansas egyetemeken volt főedző. De nem ő lesz, hanem Bill Belichick.

Belichick legutóbb 2010-ben hívta a védőjátékokat a csapatnál, de természetesen nem hagyta ott a védő oldalt, mikor Matt Patricia és Brian Flores voltak a koordinátorok. Általában BB a védőfalat edzi a meccsek során, de többször mondta Patriciának és Floresnak is, hogy mikor hívjanak blitzeket. Mivel a történelem egyik legnagyobb futballkoponyájáról beszélünk, így jó eséllyel nem fog visszaesni a védelem a sémákat tekintve.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!