About the author

69 Comments

 1. 1

  conspiracy theory

  Akkor jöhet is Rex Ryan :)

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Jöjjön Andy Reid. Kap egy tanácsadói pozit az offensben meg egy gyűrűt. Win-win.

  A D-re meg jöjjön Dungy. Úgyis fiatal még.

 3. 3

  kitalaltnev

  Ez van. Sanyarú a sors.

 4. 4

  Hurrá Torpedó

  Az SBLII-vel kapcsolatban nem értem az összeomlás szót… Láttad te a Broncos-Seahawks döntőt? Na ott volt összeomlás.

 5. 5

  csak ezt ne

  A védelem bizony összezuhant, BB húzása, Butler partvonal mellé állítása végzetes hibának bizonyult, amit még a szünetben sem korrigált. Ez a SB szerintem egyértelműen a védelem csúfos összecsuklásán ment el. 33 elért ponttal vesztes SB nem tudom volt-e valaha…Most megnéztem, nem volt.

 6. 6

  bjeela

  A Buttler sztori csak arról árulkodik, hogy BB az elvek rabja és akár egy gyűrű elvesztésének árán is ragaszkodik hozzájuk. Viszont ez egy cseppet sem rontja a szakértelmét, ami felettébb vitathatatlan.

 7. 7

  bjeela

  Ez egyre rosszabb. A csávó úgy tekint a munkájára, mint élete részére és ez tragikus következményekkel jár a ligára és a többi csapatra nézve. Az apósom 80-hoz közelít, de esze ágában sincs lazítani(vélhetően azért, mert attól tart, hogy akkor meghalna), márpedig ha ez a szemlélet jellemzi BB-t is, akkor még simán van 10 éve. Nagy szarban vagyunk…

 8. 8

  kitalaltnev

  Azt hittem ezt az urban legend-et már rég elengedtük. :/ Szerintem (sem) Butler hiányán ment el a gyűrű (biztos jó ok volt rá) és semmiféle védelmi összecsuklás nem volt mérkőzésen, mindkettő túlzó félremagyarázás (ill. rossz jelzős szerkezet), továbbá el sem ment az a gyűrű, mert azt megérdemelten vitte haza az Eagles offense és Foles. A döntő pillanatokban kevesebbet bénáztak (sőt egyáltalán nem), illetőleg Pederson tökös húzásaival nem lehetett tartani a lépést.
  Nem a vita kedvéért, csak úgy… :)

 9. 9

  kitalaltnev

  Ámen. :))

 10. 10

  bjeela

  Qrvára ne legyen úgy! És ne röhögj más szenvedésén, vazze!!!(milyen alakok vannak…)

 11. 11

  Szilárd Süveges

  Azért szerintem ha az aktuális csapat elithez közeli magja/gerince kifut szerintem már nem lesz kedve belefogni egy új 5-6 éves projectbe. Addig amíg a mostani gárdából a maximumot ki lehet hozni addig marad BB, Scar, BB aszisztens barátja, de szerintem utána ők is befejezik.
  Sajnos a csapat és az edzői gárda is egyszerre fog széthullani és akkor azon sem csodálkoznék ha Robert Kraft is háttérbe állna és teljes mértékben Jonathan vinné tovább a businesst.

 12. 12

  bjeela

  A realitás az, hogy amíg van TB12, addig van BB is és ecccerre lovagolnak el a naplementébe. Nem érdeke BB-nek, hogy rongálja a statisztikáját, bár köztudomású, hogy rohadtul nem érdekli. De ugyan minek menne bele egy olyan összehasonlításba, hogy mit tud TB12 után? Hülyeség lenne, bár sztem simán igazolná egy átlagosnál jobb franchise QB-val, hogy versenyben maradna a TB12-es önmagával. De ez értelmetlen lenne, ergo a realitás az, hogy 2-4 éven belül befejezi. Hála annak a magasságos…

 13. 13

  Tamer Link

  In Bill we trust!

 14. 14

  Szilárd Süveges

  En BB-t leginkabb Popovichhoz tudnam hasonlitani aki szinten apol egy dinasztiat amit fokent T. Duncan-re alapozott. O sem, marmint Popo sem vonult vissza mikor TD abbahagyta es meglepetesemre most egy fiatal magot apolgat a kozel jovonek.
  Szerintem ha BB csak egy tizessel fiatalabb lenne akkor siman epitene meg egy csapatot TB utan, de egeszen egyszeruen mar nem fog beleferni az idejebe hacsak nem 75 evesen is meg coacholni akar.

 15. 15

  Fetyke

  Csúnya lenne, ha TB még 4 évet lenyomna! :D

 16. 16

  csak ezt ne

  Ugyan már. Ragozhatjuk ezt reggelig, pont az idei döntő adott erre egy nagy kerek választ. Nagyon fájdalmas a mai napig, hogy azzal az O teljesítménnyel nem nyertünk gyűrűt. Mint mondom nem volt ilyenre példa 53 év alatt. Te se hiszed el, hogy egy szuper jól felkészült egységes védelem kapitulált. Pont az a zavarodott, értékelhetetlen védelem volt, mint amit az első 4 fordulóban láthattunk. Utána következő 14 meccsen egyszer sem kapott a csapat 30 pont felett, és mindössze kétszer kapott 20 pont felett. Butlerrel egész biztos, hogy jobb lett volna a védelem, mert nemcsak a játéka hiányzott, hanem szemlátomást az egész egységet összezavarta ez a döntés.

  Nyilván jól játszott az Eagles na de hagyjuk már, 41 pont, önmagáért beszél, főleg az idei tükrében, amikor egy fikarcnyival nem gyengébb O-t sikerült 3 ponton tartani. Úgyhogy ha megállod ebben ne győzködj, hogy ez nem egy edzői hiba volt, mert elég nehéz lesz elhinnem, sőt lehetetlen.

 17. 17

  kitalaltnev

  Ez jó! :) Cserében visszaszívtam. Ja, nem. ;)

 18. 18

  Bélabá a csótány

  “neked ez miért nem tök mindegy?”
  Lehet az apósa a fönöke.

 19. 19

  bonhard's_finest

  Sziasztok,
  Az, hogy Kraft szexbotránya után felállt a csapat káplánja, az mennyire befolyásolhat bármit is szerintetek?

 20. 20

  kitalaltnev

  Igazad van, ua. emlékeim az első félidő elég fosika lett pont termelés szempontjából, meg a legvége is el lett rontva. Most bejeztem be. :)

 21. 21

  kitalaltnev

  Ugyan mit vergődik az a szentéletű egyházfi? Találnak helyette csak Bostonban vagy száz másikat. ;)

 22. 22

  Zoltán Debreczeni

  Attól függ, hogy érti a 45 éves koráig. Included?
  Most lesz 42. Az pont négy szezon. 42-2019/43-2020/44-2021/45-2022.
  .
  .
  .
  Tibi nem negyvenötöt mondott.
  “mid forties” ebben nekem a 43 ugyanúgy benne van, mint a 47….
  ….

 23. 23

  conspiracy theory

  Aki a cheatriots-nál vállal munkát, az már eleve bukja a menyországot ;)

 24. 24

  Zoltán Debreczeni

  A honnan van motiváció? Kérdésedre rém egyszerű a válasz: nem mindennapi ember (HC).
  Ezért GOAT coach.

 25. 25

  conspiracy theory

  TB-nek már csak erre a szezonra van szerződése, és az asszonynak is két SB szereplést ígért két éve. :)

 26. 26

  csak ezt ne

  Érdekes, hogy vajon honnan van még motiváció? Évtizedek óta megy a verkli, ugyan mit akarhat még? Ez nyilván egy hihetetlen szenvedély, de még így is, ennyi siker után, 67 évesen még nagyobb terhet visszavenni, amikor már régen egy élő legenda, nehéz felfogni is.

  Mert nyilván nem komoly, hogy nem tudna magának találni maga mellé egy D koordinátort, akármikor. Nem hihető. Valójában ő akar még mutatni valamit, ő akarja a védelmét összerakni és működtetni. Most éppen a legutóbbi SB hatalmas sikere lehet a közvetlen mozgató rugó, ahogy tavaly a SB összeomlás volt az.

  Nyilván boldog vagyok és kíváncsi mi jön, mi jöhet még, de ugyanakkor értetlenül, hitetlenkedve csodálom ezt a mogorva zsenit.

 27. 27

  kitalaltnev

  10 pont. :))))

 28. 28

  csak ezt ne

  Sose lesz veled bajom, ha más véleményen is vagyunk, figyelem a munkásságod a másik lapon. Úgyhogy magam részéről köszi a vitát, remélem lesz még pár SB amin csámcsoghatunk.

 29. 29

  csak ezt ne

  Boston és a papok, volt egy ilyen film, emlékszem. Nagyon fel is háborodtam. :-)

 30. 30

  Fetyke

  :D :D :D

 31. 31

  kitalaltnev

  Riszpekt neked! 🤚 Markáns véleményegyezőség övezi a záró szavad, köszi, viszont, s úgy legyen! 🙏

 32. 32

  Fetyke

  Már csak azt nem értem, hogy neked ez miért nem tök mindegy? :) Másik főcsoportban vagyunk vazze! :D Eddig hány SB győzelemtől is fosztott meg minket BB vagy a Pats? :D Na ugye!
  Azt a 4 évenként egy alapszakasz vereséget pedig ahogy eddig is, ezután is csak kibírjuk valahogy. :D

 33. 33

  kitalaltnev

  Rendben, ok, peace. A rossz napot kifogó védelem mellett mind a támadófal, mind a speciális egység több hibát vétett, mint az ellen, és amit az ellen O (Foles és a szintén ihletett napot kifogó futójátékuk) megtorolt. Befejeztem. :)

 34. 34

  csak ezt ne

  Én BB-től aki egy zseni, mert az, mindig azt hallom, hogy egy csapat a döntőn játszik a legjobban. Na most ez a védelem pont a döntőn kapta a legtöbb pontot az egész idényben, konkrétan az INT-en kívül ha jól emlékszem egyszer tudta megállítani az ellenfelet az egész meccsen.

  A második félidőben minden drive-ot ponttal fejezett be az ellenfél, egy kivétellel TD-vel. Most tényleg a támadó fallal jössz, amikor összehoztak 33 pontot? Hosszú drive-ok végig, TD-k zsinórban. Nyilván nem volt hibátlan a támadó játék, de az ellenfelet itt is figyelembe vehetjük. Az Eagles védelem is egyszer kapott összesen a megelőző 18 meccsen 30 pont felett, a megelőző két PO meccsen összesen 17 pontot engedett. Nekik nyomtunk a döntőn 33-at, hogy wr1 sérülés miatt elég hamar kiesett, és tényleg még volt pár rontás is.

  Szerintem is jobb ha befejezzük.

 35. 35

  Tsabi a patrióta

  Így senki nem tudja jövőre elvinni a védőkoordinátort! :-)

 36. 36

  Tibor Cseh

  Kár.hogy jövőre a Giants lesz az ellenfél a Superbowlban.

 37. 37

  Tizenkettes

  Akkor én is elkárhozok. De ha jó lesz a buli, kit érdekel? :)

 38. 38

  Fanyul23

  A kaplannak nem lesz tobb gyuruje

 39. 39

  Bujdy

  A kábszi rossz!

 40. 40

  Tom in Black

  Azon a meccsen az egész D gyenge volt, nagyon, ugyanakkor, ha megnézzük, hány 3-4. kísérlet volt sikeres az Eagles-től, akkor sajnos azt is el kell ismerjük, hogy Butler játéka igenis kardinális kérdés, elég lehetett volna, ha az egész meccs során egyetlen egy esetben sikeresen beavatkozik, és már egál a vége mondjuk, semmit nem védekezett ki a csapat…
  Emellett, bár valóban remekül játszott Foles, és az Eagles O, valóban jók voltak Pederson hívásai, azért nem egy szakértő véli úgy, hogy az elkapott TD-je illegal formation volt, nem egy szakértő véli úgy, hogy Clement elkapása nem volt jó, az érvényben lévő, és amúgy az egész szezonban végig konzisztensen alkalmazott szabály szerint pedig igazuk is van, a napnál is világosabb, hogy megmozdult a labda, és már kilépve biztosította be újra, és akkor jóindulattal fel sem vetődik a másik kérdéses TD, ami kísértetiesen hasonlatos volt ugye a Jesse James féle elvett TD-hez, de ismétlem, talán ez a legkevésbé lényeges, bőven eléggé befolyásoló a másik kettő, ami sokkal egyértelműbb volt. Az a két eset viszont egyaránt 4. kísérletre volt. A Foles TD csak büntetés, és újra, de ugye még egyszer nem húzhatod meg, plusz mindjárt nem 4&1, hanem 4&6, ami egészen más védelmet igényel, a Clement elkapás pedig egyenesen turnover on downs, ha helyesen ítélik meg… Azt is sokszor írtam már, hogy ez az egész visszanézés témakör TD-k esetén sántít kicsit. Éppen a pontszerző akciók hivatalból történő visszanézése végett számtalan esetben a pályán a bírók még sokkal egyértelműbb esetekben is megadják inkább a TD-t, mondván, majd a központ elveszi, nézzük csak meg, az a tuti. Ez még OK is lenne, magyarázható, hogy jobb megnézni, lassítgatni, biztosra menni. És akkor jön egy ilyen, ahol “csak” 99%-os a bizonyosság, hogy nem volt jó az elkapás, és, hát ugye 100 kell, különben a pályán hozott döntés marad, és a kulcs az, hogy marad, és nem megerősítést nyer. Így lesz sokkal könnyebben egy incomplete pass-ből TD, ami itt akár egy SB-t dönthetett el.
  Ráadásul az Eagles részéről sosem értem, miért jön az elő, hogy milyen nagy játékokat csináltak, hogy jobb volt, mint Brady… Ugyanannyi sikeres passzból Brady 150 yard-dal passzolt többet. Nem igazán tudom felfogni, hogy mi a nagy játék definíciója, ha a SB rekord passzolt yard, és ekkora fölény mellett mégis Foles teljesítményét tekintjük a jobbnak a QB-k közül…
  Lényeg a lényeg, bár elfogult is vagyok nyilván, azért nem vagyok meggyőzve, hogy a az nyert aki jobban megérdemelte, hogy ez nem a bírói központ hibáinak volt köszönhető, na meg BB rossz döntésének Butler-ről, és ami még inkább zavar, hogy nem Brady lett az MVP, csak, mert azt ált. a győztesből kapja valaki…

 41. 41

  cshemiv8

  Puhul az öreg,Collinst visszaigazolta🤔🙂

 42. 42

  bjeela

  Imádom a naiv álmodozókat. :D Méghogy jövőre abbahagyja… A nap poénja.

 43. 43

  bjeela

  Fetyke, te télleg nem érted a világot? Há nem tanútá semmit a hatalomgyakorlástan órán? Legalább a hazai viszonyokból leszűrhettél volna valamit. Egy konkurenssel kevesebb javítja az esélyeinket. Ez az alap, vazze! ;) És qrvára nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy ezek a nyüves kis senki bostoni köcsögök minden évben leverjenek minket! Igazán abbahagyhatnák már…

 44. 44

  kitalaltnev

  Ha csak nem péniszgyűrűre hajt. :D

 45. 45

  bjeela

  A feltételes mód az ő esetében sajna nem indokolt. Ez egy geci!!!

 46. 46

  kitalaltnev

  Értelek, de a “mi lett volna, ha” meg a bírózások helyett ezt a gyűrűt büszkén kell elengedni. Foles-é, megérdemelten elvitte szerintem, úgyh. én nem ragozom tovább. Ellenben Eli ujjáról szinte fogóval tépném le azt a véleményes két gyűrűt… :))

 47. 47

  bjeela

  Lehet, hogy igazad lesz, és a Pop párhuzam is jogos. Két degenerált balkáni szarházi, akik bénára verték az ellenfeleket. Amúgy BB kora sem lehet akadály, hiszen Pop is 70 éves, és baromira nem akarja abbahagyni. BB még csak 67 éves, ergo simán benne van egy hat-tíz év. Legfeljebb járókerettel megy ki a meccsekre… ;)

 48. 48

  Szilárd Süveges

  csak ne BBnek kelljen megmutatnia a kovetkezo generacios Bradynek hogy kell melyre dobni mert infarktust kap. :)
  Ezek azok az emberek akiket a palyarol visznek a temetobe, de elotte szolnak a kaszasnak hogy vard mar meg hogy a mecs befejezodjon, utana mehetunk. :)

 49. 49

  bjeela

  BB soha a büdös életben nem foglalkozott a támadókkal, nemhogy irányítókkal. Szerintem még életében nem dobott el labdát. :D

  Ha majd eljön Joe Black… ;)

 50. 50

  conspiracy theory

  Szerinted TB hazudott Gisele-nek? :))

 51. 51

  bjeela

  Szerinted ez lenne az első eset? :DDD

 52. 52

  conspiracy theory

  Bakker! Mi lesz a következő? A tulajdonos kuplerájba fog járni?

 53. 53

  Tom in Black

  Szerintem Foles iszonyatosan túl van értékelve, beszállt a liga legerősebb rosterébe, és tudott nyerni 3 meccset, az utolsót ugyebár az említett körülményekkel együtt…
  Nem akarom én Eli-t védeni, főleg az utóbbi években nevetséges amit művel, de azért ha ránézünk azokra az all-time statokra, akkor bizony akár yardokban, akár comeback-ek terén, meg sok másban bizony nincs ő rossz helyen, és ismétlem, all-time ranglistáról beszélünk! Persze hatalmas szerencse, helmet catch, Welker drop, és minden egyéb csoda kellett, hogy megnyerje azt a két meccset, de ezzel, s minden egyéb hajmeresztő balf*szkodásával együtt az utóbbi évekből sem említhető egy lapon egy Foles-szal, akinek volt egy jó éve, meg 3 jó meccse karrierében, utóbbi tényleg a liga messze legerősebb rosterével, és így kellett neki hathatós bírói segítség/tévedés ahhoz a SB-hoz…
  Szóval én elájulva nem leszek tőle, főképp nem az MVP címétől, nem tudom mit lehetne még többet tenni vesztes csapatban, mint (amúgy saját korábbi) SB rekordokat döntögetni, hogy valaki megkapja, és ne a csapat eredménye befolyásolja. Márpedig minden érv, miszerint Foles csinált több nagy játékot, hibázott kevesebbet ott megdől, hogy Brady ugyan több kísérletből, de ugyanannyi sikeres passzból 150+ yardot feltett, össz. yardokban is több volt a Pats-nek, de csak 80-nal, ez mutatja, hogy Foles-t mennyivel jobban segítette a futójáték is pl., mégis neki adták…

 54. 54

  bjeela

  Neked mér kell mindent elfecsegni?! Rohadt egy lepcses szád van drága Bélám… Amúgy meg jobb, ha aggódsz, mert lehet, veled is megtörténik az, mint velem. ;)

 55. 55

  kitalaltnev

  Te pikkelsz Nickre. :)) Na, jó, abban egyetértünk, h. szarjon sünt. De Eli is!

 56. 56

  bjeela

  Ezek mind ugyanazok… ;)

 57. 57

  Tom in Black

  Nem szerencsétlen Nick-re pikkelek. Az alaptalan hype bosszant borzasztóan. Igaz, ő legalább saját maga nincs annyira elszállva magától rá, mint pl. ARod a körülötte lévőtől, de ettől még engem bosszant. Ahogyan a “Phily special” kifejezés is a világból kiüldöz egy play-re amit azon a meccsen is bemutatott a Pats előbb. A play szempontjából a sikeressége mindegy, nem az ő húzásuk. Mostantól minden meccsen átnevezünk majd minden play-t, ha egy új csapat meghúzza? Ez szimpla szenzációhajhászás, amire semmi szükség. Lemásoltak egy száz különböző csapattól ezerszer látott play-t, bejött, bár ugye illegal formation-ből, de az TD amit megadnak, hát ez van, de attól az még nem lesz az ő speciális játékuk, majd, ha ők valami eredetit húznak, azt elnevezhetjük róluk… :D.

 58. 58

  kitalaltnev

  Ezt osztom. 👍

 59. 59

  katonadani

  az a két play NEM UGYANAZ!!! :D

 60. 60

  katonadani

  ezt az illegal formationt is hagyjuk már egyébként :D
  Jeffery leokéztatta magát a bírónál, hogy megfelelő-e a hely, ahol áll. Kapott egy pozitív jelzést. Ezt minden elkapó megcsinálja minden játéknál. Ha a bíró azt mondja, hogy nem, akkor előrelép fél lépést és ugyanez a játék kimenetele.

 61. 61

  Tom in Black

  Ez sem változtat a tényen, hogy nagyon nem az Eagles saját play-e volt az a bizonyos, azon sem, hogy a Pats is játszotta meg korábban (ha más meccsen is, de tudtommal egyetemről jött eredetileg) így tehát továbbra is idegesítő, hogy annak nevezik azóta aminek. :D

 62. 62

  Tom in Black

  A kérdés csak az, hogy mi volt a gond!?. Mert Butler is azt nyilatkozta azóta, nem tudja az okát, miért nem játszhatott. És az OK, hogy nem beszélne róla, ha még a csapatban lenne, de amennyi sz*rságot beszél sok játékos miután távozott, elég furcsa és hihetetlen, hogy Butler megtartaná a bizalmas infot (Lewis is odaszólt pl. a Titans győzelem után ugye, ha már távozókról bezsélünk).

 63. 63

  bjeela

  Nem vitatom, lehet, hogy BB fafej is néha, de összességében ez a mentalitás(is) hozott a Peccnek hat gyűrűt meg olyan dominanciát, amit. Tudod én szeretnék egy olyan edzőt(vezetést) a Bearsnél látni, amelyik hat gyűrű és temérdek PO győzelem, meg rekordhegyek mellett néha tahóként viselkedik.

 64. 64

  Tom in Black

  Attól (is) bírói tévedés, hogy leokézta ott, de valóban lehetett volna ugyanaz a kimenetele attól függetlenül is.
  Amúgy a Clement elkapás a fő gondom, hisz az turnover lett volna, a másik csak büntetés, és hát amilyen a Pats D volt azon a meccsen, a 4&6 is meglehetett volna, ill. ha berúgják is pont, a minusz 4 meg nem módosított volna a meccs kimenetelén, nem úgy a turnover, ami olyan egyértelmű volt, hogy az fájdalmas.
  Hozzáteszem, szerintem sem volt feltétlenül jó az az elkapás szabály, DE az volt az érvényben lévő SZABÁLY! Azt pedig az egész szezonban alkalmazták is, csak épp a döntőn nem, ezzel együtt is én is inkább megadtam volna a másik kétes esetet, James-ével szemben itt volt lépés a labdával a kézben ugye, de Clement-ét el kellett volna venni.

 65. 65

  Tom in Black

  Jah, félreértés ne essék, bár sajnálom azt a vereséget, mégiscsak szebb lenne a 7/9 Brady-nek, ugyanakkor nyilván örülök, hogy BB a HC, és elnézek neki ezt-azt. Viszont azért legalább utólag csak kíváncsi lenne az ember, hogy mi volt az oka. Ált. lehet tudni, hogy valaki elkésett innen vagy onnan, ezért rágott be rá az öreg, vagy akármi. Ezúttal elég furca, hogy maga Butler sem tudja (vagy ennyire szégyelli!?), hogy miért nem léphetett pályára csak egy special team play-ben…

 66. 66

  bjeela

  Gyanítható, hogy Buttler legalább sejti, miért kapott büntit, de nem akarja közkinccsé tenni, mert az nem lenne neki(sem) jó. Amúgy az is sokatmondó, hogy a fegyelem BB-nél kiterjed az ilyen esetekre is, ami azzal jár, hogy a legritkább esetben szivárog ki hír a csapatról, márpedig ez szintén javítja a morált és erősíti a csapatot. Nézd meg más csapatoknál mennyivel “pletykásabbak” az emberek, ami összességében – média, ennek folyományaként a szurkolói hatás, ezeknek visszacsapása a csapatra és újabb hullámok kialakulása, etc, etc – jelentősen rombolja a csapategységet és morált, ilyenformán az eredményességet, sikerességet.

 67. 67

  Tom in Black

  Persze, a Pats-nél még az újonc Winovich is rögtön tudta, hogy előbb kérdez, aztán beszélhet a sajtónak. :D
  Na de azért azok akik elmentek, szoktak mindenféle okosságot odamondani a csapatnak… VOlt egy futó tavaly, már nem is emlékszem ki, aki nehezményezte, hogy sok sérülése után kitették, ott volt Long, aki szerint nem jó móka a Pats-ben játszani, a gyűrűk meg anélkül mit sem érnek, ott volt a Butler-rel együtt a Titans-be távozó Lewis aki “leolcsójánosozta” volt csapatát, döngetve a mellét a győzelmük után. Ebbe a sémába beleillene, hogy főképp a vereség tükrében Butler is rossz szájízzel mondaná a magáét. Aztán persze vannak korrektebb játékosok is…

 68. 68

  bjeela

  Long és a többi a kivétel, akik erősítik a szabályt. ;)

 69. 69

  Tom in Black

  Long gyorsan vissza is vonult. :D

Comments are closed.

2019 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária

Honlapunk az élmény javítása érdekében sütiket használ. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás