Connect with us

Hír

Nem hívták le az opcióját hat korábbi első körösnek sem

Május 3 a határideje a 2016-os class első köröseinek 5. éves opcióinak lehívására és már elég kevesen lógnak a levegőben. Hétfőn összegeztük a korábbi döntéseket, ma pedig írtunk már az azóta lehívott két opcióról. Többen viszont nem kapták meg a bizalmat csapatuktól.

Így járt Josh Doctson (Redskins), Laquon Treadwell (Vikings), Eli Apple (Saints), Shaq Lawson (Bills), Artie Burns (Steelers) és Jack Conklin (Titans) is.

Közülük igazából csak az 1/8-as Conklin lehet meglepetés, aki egészségesen kiváló jobb oldali tackle. Tavaly sérült volt, minden valószínűség szerint ez állhat a háttérben, azonban ha a Titans nem akarja jövőre újraigazolni, akkor kikerül a piacra és minden bizonnyal elég busás összeget fog zsebre tenni.

A többiek opciójának le nem hívására számítani lehetett, mind az öten bustnak tekinthetők. Doctsonnak a tavalyi volt a legjobb éve 44 elkapással és 532 yarddal, de sok sérülés nehezítette karrierjét, így egyértelmű volt a döntés. Treadwellnek karrierje során van 56 elkapása 517 yardért 40 meccs alatt, ez sem valami szép teljesítmény. Eli Apple-nek is hülyeség lett volna bekockáztatni a $13,7 milliós 2020-as fizetését, ahogy Burnsnek is a $10 milliósat. Lawson sem egy sikertörténet, három év alatt 13 meccset hagyott ki, de azért van 10 sackje és 4 kierőszakolt fumble-je.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!