Connect with us

Hír

Pár éve még a liga egyik legjobb OT-je volt, most egy újonc miatt guard lesz

2018 márciusában a Bills elcserélte legjobb falemberét, Cordy Glennt, a 2018-as 1/21-es pickjét és egy ötödik körös cetlit a Bengals 1/12-es pickjéért és egy hatodik körért. A sérülései és nagy szerződése előtt a liga egyik legjobb tackle-jének számító Glenn a Bengalsban sem tudott megújulni, de még így is az egység legjobbja volt – most kénytelen lesz guardot játszani.

 

 

A Bengals megszerezte az idei 11. cetlivel Jonah Williamst, akit a csapat left tackle-ként képzel el. Ezzel nincs is semmi gond, Glenn simán átmehetne a jobboldalra. Ugyanakkor a Bengalsnál valamiért úgy gondolják, ha már adtak a liga egyik legrosszabb tackle-jének, Bobby Hartnak három évre 15 milliót, akkor legyen ő az RT, így Glenn baloldali guard lesz a csapatban. Glenn 90 meccsen kezdett karrierje során az NFL-ben, mindegyiken tackle-volt.

 

Hogy lássuk, ez mennyire fura döntés, itt van pár adat. Glenn 13 meccsen játszott tavaly, Hart mind a 16-on. Ezeken Glenn két sacket, egy QB-hitet és 33 siettetést engedett, illetve öt zászlót dobtak rá. Ezzel szemben Hart 10 sacket, négy hitet és 25 siettetést engedett, illetve 11 zászlót dobtak rá. Akárki játszana guardként a baloldalon, ennél nagyobb kárt aligha tudna okozni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!