Connect with us

Hír

Roseman: Addig jutunk, amíg Wentz visz minket

Bár az utóbbi évek sikereit első sorban Nick Folesnak köszönheti az Eagles, a csapat természetesen a korábbi 1/2-es Carson Wentzben látja a franchise jövőjét. Howie Roseman, a csapat GM-e nem is spórolt a dicséretekkel a SiriusXM NFL Radiónak adott nyilatkozatában, a fiatal, de sérülékeny irányító iránt töretlen a bizalom.

 

 

A srác mindig ott van a központban, állandóan elemez és tanul, egy igazi vezér. Rendkívül okos és elkötelezett, minden meg van benne, amit egy irányítótól elvárhat az ember. Ráadásul nem csak a pályán kívül kiváló, a pályán is elképesztő: hihetetlenül atletikus, minden dobást meg tud csinálni, nagy és erős, a két évvel ezelőtti, sajnálatos sérülése előtt MVP-formában játszott. Az Eagles tőle függ, addig jutunk, ameddig ő visz minket.

 

Wentz 2017-ben 13 meccsen 3200+ yardot, 33 TD-t és hét INT-t passzolt 101,9-es passer rating mellett, valóban MVP-formában játszott. A csapattal azonban Nick Foles nyert Super Bowlt, és tavaly is jobban játszott a korábbi első körösnél, aki az elmúlt két évben nyolc meccset hagyott ki sérülés miatt. Az Eagles lehívta Wentz 5. éves opcióját, így legalább két éve lesz bizonyítani, hogy tényleg az a vezér, akinek Roseman tartja. A végtelenségig nem lehet azzal az egy jó szezonnal takarózni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!