About the author

13 Comments

 1. 1

  kitalaltnev

  Ha ismét javasolhatom, Bostonban, olcsóbban…

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  Akár más is csökkenthetné a fizetését. Van a csapatban olyan játékos aki kurva sokat kapott és nem hozta amit várták tőle? Hm? Valaki?

 3. 3

  Kopi3.14

  Hmm. Who likes dat?

 4. 4

  Arnold Patsenegger

  Olcsóbban? Elolvastad egyáltalán a cikket? :D

 5. 5

  Fetyke

  A pályájuk vége felé! Kyle most nyilatkozta le, hogy ő úgy gondolja még nem tart ott.
  Tényleg elolvastad a cikket? :D

 6. 6

  Fetyke

  Megpróbálom megvilágítani és összefoglalni. Két részre bontom a dolgot, csapat- és játékosszemszögből vizsgálva a helyzetet.
  Vikings: Az egy milliós cap space nem sok. DE! Ha csak Suh nem Kyle 7,5 milliójára vár, igazolni már nem fogunk, nincs is kit a piacról a csapatba. Az összes draftolt játékost leszerződtette már a csapat, így az 1 milliós cap pont eggyel több az ideálisnak mondottnál. Tehát trade kényszer nincs, idén kivágni sem fogjuk Rudolphot, nem is értem, hogy ki és miért gondolja ezt? Arra valóban nincs pénz, hogy jövőre megtartsuk, elvileg draftoltunk is egy helyettest idén, így nyilván ha jön érte egy kihagyhatatlan ajánlat akkor elcseréljük, ellenkező esetben idén még kifacsarjuk belőle amit tudunk és jövőre tesztelheti a piacot. Mi lehet a kihagyhatatlan ajánlat? Ha jövőre eligazol, akkor reálisan egy 4. körös kompenzációs picket kaphat érte a csapat, tehát nyilván ennél lényegesen többet kell érte ajánlania annak, aki már idén vinni szeretné. Én minimum egy 3. kör elejére gondolok, de szeretném remélni, hogy a csapat ennél is többre gondol és 2. kör alatt nem cseréli el Kyle-t. Egyszerűen mert nem éri meg nekünk ennél kevesebbért a trade.
  Rudolph: Teljesen természetes, hogy nem ment bele a fizucsökkentésbe. Ez ellentétben Kendricks átalakításával valódi fizetéscsökkenést jelentett volna számára valamilyen szinten. Tudja, hogy nem tudunk tag-et tenni rá jövőre, mert nem lesz annyi kerete a csapatnak. Jövőre csak ő és a két Colts TE lesz FA a poszton játszó említésre érdemleges játékosok közül. Az Indi nyilván megtartja a jobbnak gondolt játékosát, így nagyon szűk lesz a piac jó TE-ből. Egyébként sincs sok belőlük a ligában. 30 évesen még egy nagy(obb) szerződést szakíthat magának ha idén jól teljesít. Persze, hogy nem akar velünk hosszabbítani és meg akarja várni, hogy milyen ajánlatokat kap majd jövőre. Aztán majd eldöntik a menedzserével, hogy merre tovább.

  Összegezve: ha valakinek nagyon kell Rudolph a csapatába, akkor az most viheti, de komoly ellenértéket kell érte adnia. Ha nem akarja, akkor egy marék szotyoláért nem fogja tudni kimazsolázni magának, majd jövőre beszállhat a licitversenybe, ha tud és akar. Én így látom ezt a sztorit. Azaz szó sincs arról, hogy itt lenne egy a posztján elit játékos, akit szinte ingyen el lehetne vinni. Ez nem az a sztori.

 7. 7

  Fetyke

  Erre majd legfeljebb rájön ő is, amikor jövőre tesztelheti a piacot. :)

 8. 8

  pritek

  Nekem az annyira nem tiszta, hogy miert nem ugrott ra meg valaki. Top jatekosrol van szo es ertem en hogy 7.6, de ez senkinek nem eri meg? Vagy mindenki arra var, hogy kivagjak? Egy szerzodes hosszabbitassal tok olcson meg lehetne szerezni. Allitom, ha Phillyben nem lennenek agyig TEdel, mar reg osszeraktak volna neki valamit. Na de tenyleg, hogy van az hogy nem vittek meg el? A Vikes sem gondolhatja komolyan, hogy sokat fognak erte kapni, amikor mindenki tudja, hogy csak ido kerdese mikor kerul a piacra.

 9. 9

  kitalaltnev

  A gyűrű reális reményében sokan visszavettek már a kezdeti igényeikből. ?

 10. 10

  kitalaltnev

  Ő gondolja úgy. Csak ő. 29 évesen. Egy TE, aki vélhetően most van túl a pályája zenitjén, és 5-6 évvel fiatalabbakkal bagóért pótolható. ?

 11. 11

  Gergely Angyal

  Kizárt, hogy bárki második kört áldozzon érte szerintem. Rosen ért második kört, és valljuk be, egy QB nagyobb érték, mint egy TE.

 12. 12

  Fetyke

  Rosen-t mindenáron el akarta tradelni a Cards, számomra egyébként érthetetlenül. Bőven áron alul jutott hozzá a Dolphins a második kör végével. Ha kivárnak, amíg valahol lesérül a kezdő QB szezon előtt vagy alatt, akkor bizony sokkal nagyobb értéket is kaphattak volna érte Arizonában. Ezért nem tartom teljesen jónak az összehasonlítást.
  Én is sokallom Kyle-ért a második kört. Gondolom ezért is nem vitték még el tőlünk, nem pedig azért mert 5. kört kér érte Spielman. Nyilván a saját viking szemszögünkbe azt is beleszámoltam, hogy azt is meg kell váltani, hogy egy évig még nálunk játszhatna egy elit játékos. Smith nem garancia semmire, mert még senki nem látta játszani.
  Egyébként pont azt próbáltam/próbálom sugallni, hogy a legvalószínűbb forgatókönyv szerintem az, hogy az idei évet lejátssza nálunk és jövőre megy FA-nak. Ha csak valaki nem akarja őt nagyon. De aki(k)ről eddig hallottam, mint érdeklődő csapat(ok), azok közül egyedül a Raiders-t tudom elképzelni, hogy “meghülyül”. Igaz nekik nincs jövőre második körük, csak két első. :D

 13. 13

  pritek

  Aha. Koszi.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team