Connect with us

Hír

Steve Keim úgy cserélte el Rosent, hogy hónapok óta nem beszélt vele

Josh Rosen a Rich Eisen Show vendége volt tegnap, ahol beszélt a körülötte kialakult helyzetről, a Cardinalstól való távozásról.

Az egyetlen dolog, ami frusztrált az volt, hogy úgy kellett végigmenjek ezen a folyamaton, hogy nem hallottam a régi general managerem felől. Előtte hónapokig nem beszéltünk, és azóta sem.

Rosen az utolsó pillanatig nem tudta, hogy tényleg el fogják cserélni és Murray-t fogják draftolni. Akkor a főedző Kliff Kingsbury hívta fel épp azelőtt, hogy hivatalosan is meghozták volna az 1/1-es döntést.

Az ügynököm nagyjából öt perccel előtte hívott, hogy ne lepődjek meg, ha tényleg megtörténik. Én meg úgy voltam vele, hogy oké, ez van, meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Én pedig versenyezni fogok, bárhol is leszek. Aztán Kliff felhívott egy perccel a dolog előtt, hogy Kylert fogják draftolni.

Szó szerint azt mondta, hogy “Hé, Kylert fogjuk draftolni. Nem igazán tudom, hogy mi fog most történni.”. Én is azt mondtam, hogy én sem tudom. De mindettől függetlenül benne megvolt az az udvariasság, hogy felhívott. Mindenkit imádok abban a szervezetben, talán 1-2 srác kivételével.

Nagyon tisztelem Kliffet és nem hibáztatok senkit, amiért egy üzleti döntést hoztak meg, ami szerintük a legjobb számukra, de tisztelem, ahogy férfiként viselkedett és amiért ilyen tiszteletteljes volt.

Igazából nem is kívánhat többet az ember ilyen helyzetben. Az emberek döntést hoznak bizonyos indokok miatt. De amíg férfiként kezelik és tisztelik mások karrierjét, addig ezt tiszteletben tudom tartani.

A 22 éves Rosen most a veterán Fitzpatrickkal fog megküzdeni a kezdő posztért egy évvel azután, hogy 1/10-re kiválasztotta őt a Cardinals és 13 meccsen kezdett Arizonában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!