About the author

9 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Remek meglátás. Elképesztő, ahogy a srác megy első kontakt után.

 2. 2

  p. p.

  All-time talent, ez egyértelmű. Ennyire komplett backet én nem láttam még (13 éve nézem az NFL-t), eszméletlen dolgokat művelt már az első szezonjában.

 3. 3

  Fanyul23

  Ha az ideny nyitoig nem cserelik el, akkor a feny a Giants alagut legvegen a srac.

 4. 4

  pritek

  Amikor par eve DJnel szoba kerult, hogy az 1000/1000 siman meglesz neki, akkor ugy voltam vele, hogy ha az elozo evet nezem nem kene gond legyen…. Habar valoszinuleg nem veletlen, hogy csak nagyon kevesszer tortent ez meg az NFLben. Aztan jott az elso meccs es egy 12 egy tucat szereles. Egy ev pihi. Maradjunk annyiban, hogy negy ev mulva beszeljunk rola, hogy ADhez kepest milyen jatekos… Mar ha egyaltalan a ligaban lesz meg.

 5. 5

  bjeela

  Szerintem simán kaptok érte egy második kört és amilyen kitűnő üzleti érzéke van a vezetőségeteknek bele is mennek. :D

 6. 6

  Fanyul23

  Masodik korert meg adnak 2 3.kort.

 7. 7

  Fetyke

  Adtok ti érte két elsőt is! :D

 8. 8

  bjeela

  Mármint melyik évtizedre gondolsz? Mert nagyjából 2050-ig elöltöttünk mindent…

 9. 9

  Tizenkettes

  Azért itt egy leendő HoF-tagot hasonlítunk össze egy első szezonossal. Sok újonc rakott le remek első szezonos teljesítményt az asztalra, legendává meg csak olyanok válnak, akik hosszabb időszakon keresztül játszottak magas szinten. Mahomes a legutóbbi idényben nyújtott teljesítménye alapján jobb lehet, mint eddig bármely QB. De csak ezzel a szezonjával még nagyon messze lenne a HoF-tagságtól. Barkely esetében is ez a helyzet. Neki is még legalább 7-8-9 szezonon át kellene kimagaslóan teljesíteni, úgy, hogy nem lesz fiatalabb, egyre jobban megérzi az ütéseket, a védők és a koordinátorok pedig egyre többet fognak megtudni róla. Semmiféle garancia nincs arra, hogy a következő szezonja is olyan lesz, mint az idei. És akkor még nem beszéltünk a posztján szinte biztosan bekövetkező súlyosabb sérülésekről. Egy szezon alapján azt mondani Barkleyról, hogy jobb, mint Adrian Peterson, elég furcsa.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team