About the author

13 Comments

 1. 1

  Sea12

  Ez komoly srácok DK szóba se hoztátok???
  Hihetetlen ……. Egyre jobban csalódok bennetek……

 2. 2

  katonadani

  nem tudom mennyire irónikus a hozzászólás, de nem hiszem, hogy egy erősen futásorientált csapatban DK valid jelölt lenne

 3. 3

  csak ezt ne

  6-7 győzelemmel nem lehet odaérni egy irányítónak, még a jelöltség is nehéz. Tavaly 3 irányító is arányosan hozta ezt a győzelmi arányt (Mayfield, Allen, Jackson). Ahhoz, hogy az év újonca legyen egy qb, 8-8 vagy még jobb kell szerintem. Tippem, hogy elkapó lesz idén, hogy melyik, majd kiderül.

 4. 4

  katonadani

  Winston 6-10-zel nyert, Newton szintén.

 5. 5

  Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)

  Nagyon másképpen látjuk de tényleg. Metcalfnak lehet a legtöbb yardja a az újjonc WR-között.
  Sea tipikus hívások futás futás dobás ami simán lehet hosszú.
  DK pedig ha valamiben jó az pont az amikor nem kell bonyolult útakat futni hanem kihasználhatja fizikai adotságait.Tehát simán összejöhet elkapasonként 25-55 yardnyi átlag.És úgy nagyon nem kell sok elkapás.Simán benne van neki egy 700-1000 yardos év 10 TD körül.
  Red Zoneban való alkalmazását már nem is említem. Mi kell még ahoz hogy legalább említés útján felférjen a listátokra??,?

  +1 Az megvan hogy nincs Baldwin Dani ????

  +2 Mindenhol azt lehet olvasni ,hogy ideje lenne jobban használni Wilson dobó képességeit!!!!

  Szóval ha gondolod simán fogadhatunk ?? :D

 6. 6

  csak ezt ne

  Volt ilyen, de szerintem idén nem lesz. Nem is indokolt. Cam Newton sem homorított akkorát, szerintem Dalton jobban megérdemelte volna vagy A J Green. De nem is ez a lényeg, szerintem idén, ha egy újonc irányító nyerni akarja ezt a futamot, akkor nem lesz elég szépen kikapnia, aztán majd meglátjuk mi lesz.

 7. 7

  katonadani

  hát, vársz Barkley-hoz hasonló impactet RBtől vagy WR-től? Ha igen, akkor legit h nem lehet 6-7 győzelemmel qb, de ha nem lesz ilyen, akkor simán lehet qb

 8. 8

  Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)

  Állom a fogadást !
  (Egy üveg Jack Daniels )
  (Mondjuk ez így erős szerintem is de hát ha lúd akkor legyen kövér :D Különben én is csak azt érzem hogy simán a jelöltek között lesz azzal 800 yardjával és 6-12db TD vel, de nem ő nyeri )
  Az hogy 2010 óta nem ment senki 21 yard fölé nem azt jelenti ,hogy ez nem változhat.És szerintem ő tipikusan az a játékos aki ezen változtathat mivel nagyon a hosszú passzok elkapása tűnik az erősségének.
  -A 3 ból 1 :-érv dobásra meg részemről csak szemléltetés volt ,hogy dobunk azért mi és most ,hogy lett egy komoly elkapó fegyverünk Igen is fogjuk ezt használni ha okos frencsájz vagyunk!Persze ezzel lehet vitatkozni ,hogy ez mennyire lesz releváns !

  útóirat.: Remélem szereted a whiskyt ??Mondjuk tök lényegtelen mert úgy is te veszel nekem :P

 9. 9

  katonadani

  1) nyilván megvan h nincs Baldwin :D
  2) Ki kéne, tényleg ki kéne, nagyon ki kéne, de Schottenheimer ezt nem teszi.

  – Tényleg az az érv hogy háromból egyszer dobni fogtok? :D
  – 25-55 yardos átlag? ne már, 20 yardot sem éri el senki a ligában, 2010 óta senki nem ment 21 yardos átlag fölé egy évben.

  Pontosan tudod egyébként h mennyire bírom Metcalfet és h szerintem fasza elkapó. Lehet ő lesz a legjobb újonc WR. Ha megfigyelted nálam egy wr volt csak az említettek közt, Hardman is csak dark horse-ként, azért mert nagyon pass happy offense-ben lesz Mahomesszal.

  Szívesen fogadok hogy nem Metcalf lesz az év újonc támadója.

 10. 10

  katonadani

  szeretem persze, részemről mehet :)

 11. 11

  Rózsa Sándor betyár (ex Bundi)

  Na akkor fogadás megköttetett.
  :)

 12. 12

  Vicgeordie

  “Tehát simán összejöhet elkapásonként 25-55 yardnyi átlag”

  ne haragudj, de ezen hangosan felröhögtem. ha az 55 yardos átlag meccsenként összejön neki, akkor már egy több mint korrekt újonc szezont húzott le, de hogy ELKAPÁSONKÉNT? csak összehasonlításképp pár (nem épp kutyaütő) mélységi elkapó karrierátlaga elkapásonként: Julio Jones 15.4, A. Brown 13.4, OBJ 14.0, Randy Moss 15.6, Tyrek Hill 14.6 stb.

 13. 13

  the12thman

  Josh Allen?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team