Connect with us

Hír

Wentz limitációk nélkül kezdi az OTA-ket

Folyamatos téma az NFL-nézők közt Carson Wentz egészségügyi-állapota. A legújabb hírek szerint rendben van az Eagles irányítója, limitációk nélkül kezdi meg a holnap startoló OTA-ket Philadelphiában. A csapat nem fog felesleges kockázatokat vállalni Wentz hátával kapcsolatban, de a várakozások szerint övé lesz a munka jelentős része az edzések során.

Wentz 2017-ben elszakította az ACL-jét és LCL-jét, tavaly pedig a háta miatt kellett idő előtt befejeznie a szezont. Ha tényleg limitációk nélkül tud részt venni az OTA-ken, az nagy plusz lesz a tavalyi évhez képest, amikor még az edzőtáborban sem tudott teljes edzésmunkát végezni és a szezon első két hetét kénytelen volt kihagyni.

Ennek ellenére lett jobb a játéka több mutatóban is MVP-közeli évéhez képest, a csapat gyengébb teljesítménye miatt azonban nem kapott felhajtást. Nagyon fontos év előtt áll Wentz, hiszen ha nem tudja lehúzni egészségesen a szezont, az még nagyobb kérdéseket vet fel hosszú távon vele kapcsolatban és a szerződését is befolyásolhatja – már amennyiben nem kapja meg azt idén.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!