About the author

11 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Ha a hülyeség fájna, akkor Reich már elég hangosan kiabálna tőle Indianapolisban!

 2. 2

  Zoltán Debreczeni

  ?? Nem tűnik úgy, hogy rosszul végzi a munkáját.

 3. 3

  Fetyke

  Nem a munkájáról van szó, hanem a cikkben idézett nyilatkozatáról. Egy ilyen rövid nyilatkozatban ennyi nettó hülyeséget összehordani még politikusoktól is komoly teljesítmény.

 4. 4

  Bélabá a csótány

  3 év van Brissett és Luck között.
  Az idézetet lehet egy olyan irányból olvasni,hogy Brissett padozzon amíg kell.
  Lásd amíg 6-7 szezon múlva Luck vissza nem vonul,esetleg hamarabb meg nem sérül.
  És ugye itt merül fel Luck és Brissett véleménye a dologról…

 5. 5

  Fetyke

  Igen, csak ha valakiről a főedzője azt tartja, hogy ő egy top 20-as irányító (ami önmagában eleve elég nagy hülyeség), azt nehéz meggyőzni arról, hogy padozzon évekig arra várva, hogy hátha megsérül a csapat egyébként egyértelműen kezdő irányítója…
  Tehát azon túl, hogy amit mond is eleve nagy marhaság, még rátesz egy lapáttal azzal is, hogy ha komolyan gondolja is, akkor minek mond ki ilyeneket és ad Brissett alá lovat. Summa summárum álláspontom szerint nem volt ez egy bölcs nyilatkozat! :)

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Egyébként Luck szerződését ha megnézed,simán bennevan ebben a nyilatkozatban hogy Reich egy esetleges tradet tervez a köv. offszezonra.

 7. 7

  bjeela

  Az lehet, hogy nem volt egy átgondolt nyilatkozat, de legalább a játékosa érzelmeire hathatott vele. Az más kérdés, hogy ösztönözte is vele Brissettet, hogy követeljen a csapattól nagyobb fizetést. Persze azt se hagyjuk ki az opciók sorából, hogy mi van, ha ezzel akartak megágyazni egy jó üzletnek, felverve Brissett árát? ;)

 8. 8

  Fanyul23

  Verebes mágus vitatkozna ezzel, ha tehetné szegény :)

 9. 9

  Fanyul23

  Verebes mágus vitatkozna ezzel, ha tehetné szegény :)

 10. 10

  Fetyke

  De milyen üzletnek!? Brissett egy lepkefingot nem ér meg! Az ilyen képességű játékosokat UDFA-ként és FA-ként szerzik a csapatok backup-nak.
  Az már csak hab a tortán, hogy személy szerint nem tartom a legjobb motivációs módszernek, ha egy szar játékosnak azt sulykoljuk, hogy ő igen is elit. Ettől még nem lesz jobb képességű, még csak jobb játékos sem, legfeljebb mentálisan lehet teljesen összezavarni az illetőt. Brissett legalább akkora minőségi visszaesés Luck-hoz képest, mint lenne mondjuk Bridgewater a Saints-ben ha esetleg Brees-el történne valami.

 11. 11

  bjeela

  Jó, de az edző ezt másként gondolja. Van ilyen, hogy egyeseknek téveszméik vannak és hülyeségeket beszélnek(most nem hoznék párhuzamokat, mert minek magamra rántani a fél világot). Köztünk ebben nincs vita, mennyit ér a fickó, itt mindössze az edző miértjeire keressük a választ hol komolyan, de inkább parodisztikusan.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team