Connect with us

Hír

A sapkát nem kell túlbecsülni, de a Vikings kivétel

Az utóbbi években olyan ütemben nőtt a fizetési sapka, hogy gyakorlatilag nem tudnak túlköltekezni a csapatok – valahogy mindig lehet helyet csinálni 1-1 játékosnak. Persze akadnak kivételek, a Vikings például nem csak idén volt nagyon szorult helyzetben, de jövőre is abban lesz.

 

 

A csapat jelenleg 12 millió dollárral lépi túl a 200 millió dolláros plafont 2020-ban (idén csak 188 millió a cap), ennél egyedül a Jaguars áll rosszabbul a maga 14 milliójával (illetve a Bears van még a cap fölött, de csak 4 millióval). A legtöbbet Kirk Cousins foglalja el a capből 31 millió dollárral, de vele nem lehet mit kezdeni, így jövőre kénytelen lesz áldozatot hozni a franchise.

 

A legvalószínűbb távozó Everson Griffen lesz a 13 millió dolláros fizetésével, de Linval Josephen is 10,5 milliót lehetne spórolni. Rajtuk kívül a csapat legjobb falembere, Riley Reiff, vagy a corner Xavier Rhodes, esetleg a ligaelit safety Harrison Smith elküldésével lehetne nagyobb összeget (8 millió dollárt) felszabadítani, rajtuk kívül pedig szinte csak az elit elkapópáros Stefon Diggs és Adam Thielen, valamint a liga egyik top pass rushere, Danielle Hunter elküldhető még 5-5 millióért. Nem semmi névsor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!