Connect with us

Hír

A tulaj is beleszól, mikor kezdjen Haskins

Doug Williamsnek, a Washington Redskins játékosszemélyzetért felelős alelnökének tetszik, amit eddig látott Dwayne Haskinstől, azonban nem ő fog dönteni arról, hogy mikor is lépjen pályára az első körös irányító. Mármint nem csak ő.

Jay Gruden (főedző), én, valószínűleg Bruce Allen (csapatigazgató/general manager) és a tulajdonos (Dan Snyder) fogjuk meghozni a döntést, miután láttuk, hogy Dwayne milyen teljesítményt nyújt az előszezonban.

Igen, a Redskinsnél úgy gondolják, hogy ebbe a döntésbe bele kell vonni például azt a Bruce Allent, akinek az irányításával a csapat 59-84-1-es mérleget tudott produkálni az utóbbi években és akinek évek óta bérelt helye van a legrosszabb general managerek közt, illetve Dan Snydert is, aki épp 20 éve vette meg a csapatot, és az egyik leginkább negatív hatású tulajdonosként tartják számon – hosszabban itt olvashattok uralkodásáról.

Mindenesetre érdekes lesz figyelni, hogy milyen döntést eredményez ez a helyzet. Két irányba is elmehet a sztori, egyrészt lehet erőltetni Haskins kezdetését már a szezon elején, másrészt el lehet odázni ezt és hagyni, hogy a padon fejlődjön a játékos. Mindenesetre sok problémát hordozhat ez a helyzet akkor, ha nem egyeznek a vélemények és például olyasmi lesz ráerőltetve Grudenre, amit ő nem szeretne.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!