Connect with us

Hír

Akiem Hicks élete mélypontjaként élte meg, amikor a Patriotshoz került

A Saints és a Patriots korábbi védőfalembere, Akiem Hicks ma már a liga egyik legdominánsabb játékosa a posztján. Ugyanakkor ez nem volt mindig így, és hiába került 2015-ben a top csapatnak számító Saintsből a liga legjobbjának számító Patriotsba, karrierje mélypontjaként élte meg a dolgot.

 

Nem kérdés, hogy ez volt életem mélypontja. 14 évesen beleszerettem a játékba, mindent beleadtam, kergettem az álmomat, még a barátokat és a családot is háttérbe szorítottam, hogy a részese lehessek. Így borzasztóan megviselt, amikor elcseréltek. Úgy éreztem, nem vagyok jó játékos, el fognak felejteni. Úgy éreztem, hogy mindennek vége.

 

– idézi a játékost a PFT.

 

A csere ténye olyan pofont adott Hicks önbizalmának, hogy még annak sem tudott örülni, hová került (elsőre legalábbis biztosan nem). Bár ez talán annyira nem is meglepő, hisz a liga legjobb csapatában játszani óriási kihívás, néha jobb, ha egy gyengébb csapatban, lazább közegben építheti ismét fel magát valaki. A Patriotsban 13 meccsen játszott, egyszer sem volt kezdő.

 

Hicks egyébként a Saints harmadik köröse volt, és azért cserélte el a csapat, mert összeveszett Sean Payton mesterrel: állítólag zokon vette, hogy a HC leültette a padra egy Panthers elleni vesztes meccsen, emiatt pedig nem volt hajlandó visszamenni a pályára.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!