About the author

6 Comments

 1. 1

  acsdav2

  A játékvezetők mennyire befolyásolták a meccset? Ahogy olvasom a kommenteket a fehérváriak nem voltak vele elégedettek.

 2. 2

  katonadani

  közben megtudtam, hogy igen, a szpíkerek hergeltek most is, folyamatosan, elfogultságot sejtetve a bírók kapcsán

 3. 3

  katonadani

  nem fognak örülni a fehérváriak annak amit írok, de mindig ez van, ha kikapnak (hazai pályán)… a legrosszabb pedig számomra, hogy nem indokolják semmivel, nem tudni mit nehezményeznek. A probléma magja pedig a szpíkerekben keresendő a First Fielden, akik hergelik a népet – most épp nem tudom, hogy így volt-e, mert nem hallottam a közvetítőkocsiból, de volt már rá példa korábban.

  Véleményem szerint kifejezetten jó bíráskodás volt, több ítéletet visszanéztek, de kvázi mindig nagyon jól meglátták elsőre is, hogy mi történt (amikor nem, ott meg javították, egyiket challenge után, ilyen meg bőven benne van az NFL-ben is)

 4. 4

  balentin

  Azt gondolom, hogy a fehérvári szurkolók véleményét sajnos a helyszíni szpíkerek nagyban befolyásolják…leginkább negatív oldalra. Sajnos nem tudnak úgy lehozni egyetlen egy meccset sem, hogy ne mocskolják vagy az ellenfelet vagy pedig a bíráskodást, ami rendkívül visszataszító és amatőr.

  Nagyon szomorú, hogy tv-s meccsen, videóbíró mellett, a bírók nyakába varrja bárki is a meccs végkimenetelét úgy, hogy tényleg az egyik legjobb játékvezetői teljesítményt hozta a crew idén.

  Nonszensz a fehérvári kommentelők kiakadása, és az is nonszensz, hogy oda jutottunk, hogy úgy lehet “bírózni”, mint a gurulósban. Ez pedig a rendező csapat sara, akik olyan szpíkereket delegálnak, hogy ez már-már “természetes” legyen.

  Szóval, nem szabadna, hogy az év eddigi legjobb meccsét ilyen visszajelzések bélyegezzék meg, miközben az adott emberek nem is látták, hogy mit takarnak a felvételek.

 5. 5

  acsdav2

  Köszönöm a választ! :)

 6. 6

  acsdav2

  Köszönöm a választ!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team