About the author

17 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Én sem értettem, hogy tőle miért kellett megválni. Elég sokat volt sérült az igaz, és amikor játszott, akkor is Gronk árnyékában volt, de látszott rajta, hogy jó keze van, gyors és még blokkolni is meg tanult. Sok sikert neki a másik parton!

 2. 2

  Tamer Link

  BB mester megint elpazarolt egy szupersztárt? Ja nem biztos. Eddig inkább fordítottja volt. Kiváló játékosokat elvittek és új helyükön közel sem tudták azt mutatni mint a Pats-ben. Természetesen nem vagyok elfogulatlan.

 3. 3

  Bélabá a csótány

  A halászsasoknál már akkora böszmeség van,hogy még a bab is hús nekik….

 4. 4

  Tibor Fotó

  A kérdésedben a válasz. Nagyon sérülékeny és fog egy helyet a rosteren.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Blokkolni bárki tud,viszont a 23 yardos leghosszabb sikeres elkapása meg egy vicc kategória.
  Egy Etling hozná a számait,nemhogy még hiányolni kéne.

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Sok sikert! Agree. Viszont ha elengedték akkor másvalakiben többet látnak. Várós a szeptember.

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  Sok sikert! Agree. Viszont ha elengedték akkor másvalakiben többet látnak. Várós a szeptember.

 8. 8

  László Varga

  Te egyszerűen gonosz vagy, azaz tényleg csótány. Ráadásul nagyképű hülyeségeket írsz.

 9. 9

  Bryan

  Sose értettem hogy az ilyen semmi különös roster töltelékekért miért megy folyamatosan a sírás a pats.hun is, mondván “látni benne a potenciált”. Hát nem. Évek alatt kettő épkézláb meccse nem volt, pedig türelem az éppen volt irányába bőven, viszont csak foglalta a helyet a rosteren. Ezt a sportot meg nem emberi szimpátiára játsszák, hanem teljesítményre.

  Nagy a baj Seattle-ben, ha ő lesz a megmentő.

 10. 10

  apollo

  Majd kiderül. Mondjuk érdekes hogy pont őt emelte ki, lehet ő kérte hogy hozzák át. Én Dissly-ben is bízom, így viszont kiváncsi vagyok hogy kik lesznek a rosteren, mert Vanett meg Dickson már sok lenne.

 11. 11

  Brain Schottenheimer

  Justin Coleman…

 12. 12

  László Varga

  Hollistert lehet nem szeretni, lehet rossz játékosnak tartani, de utálom azt a hülye sztereotip dumát,”csak foglalja a helyet a roster-en”. Igen, a világ egyik legjobb GM-e ilyen hülye lenne, hogy csak úgy ültetget valakit a keretben? Vagy tényleg az, mert tavaly volt még néhány ember, aki “csak a helyet foglalta a roster-en” a Pats-nál.
  Hollister tavalyi éve két szempontból sem volt sikeres. Allen jobb 6. falember, mint Ő, ez kétségtelen, Gronk meg Gronk, azaz kevés játék lehetőséget kapott, mint 3.TE. (Érdekes, Allen elkapás statját csótánykánk nem említi, pedig “blokkolni bárki tud”.) Alattomos sérülése volt (hamstring), ami nehezen/lassan gyógyul és mivel az előszezonban folyton TB-vel gyakorolt (sikeresen), az utolsó pillanatig kivártak az IR-re helyezésével. (Utána Anderson “foglalta a helyet a roster-en” BB mániájaként.)
  Igen, Hollister sérülékenynek tűnik, bár most azt olvasom Seattle-ben szaladgál.

  Egyébként lehet, hogy az idei Pats TE koncepció más lesz mint eddig volt (Gronk pótolhatatlan!) és abba nem illik bele.

 13. 13

  Arnold Patsenegger

  Jó fej ez a BB. Annyira jó fej,hogy a saját csapatának a TE próblémáit félretéve segít Carolléknak megoldani a Hawks TE problémáit.
  Aha…

 14. 14

  Bryan

  Ezt úgy is lehet nézni, hogy eddig várták a “csodát” tőle, ami csak nem jött és már annyit sem ért a csapatnak, hogy még egy évet csodavárással töltsenek vele kapcsolatban. Ez nem hiba a GM részéről, hanem realitásérzék és még időben történő veszteségleírás.

  Örök ígéretnél sosem volt több a Patriots-ban Hollister. Folyamatosan lehetne rosteren tartogatni minden csapatnál 5-10 ilyen tehetséges de fizikailag inkompatibilis (sérülékeny) embert, de ebből nem lehet eredményt elérni. Akkor meg minek rosteren tartani őket?

 15. 15

  László Varga

  Nem akarom agyon ragozni ezt a Hollister-ügyet, aki Gronk “árnyékában” és egy rohadt sérüléssel töltötte a 2 Pats-es évét. Persze sokféleképpen lehet nézni a dolgot, pl. úgy is, hogy amikor megtudta, hogy 3TE-et igazolt a csapat, Ő kérte a cserét, mert játszani szeretne.

  UDFA-ként került a rosterre és 15 meccsen volt aktív, de főleg a garbage-time-ba/ST-ben játszatták, mert újoncként kb. ez dukál. Tavaly meg megsérült, ami bárkivel előfordul, így csak fél szezont játszott. Ez még nem jelenti azt, hogy fizikailag inkompatibilis, a ligában játékosok százai hagynak ki fél szezonokat, mégsem nevezik Őket úgy ahogy Te. A véleményem az, hogy az említett okok miatt Hollister-ről még nem derült ki mire képes és természetesen az is lehet, hogy semmire.

  A Pats persze meglesz nélküle akkor is, ha La Cosse nem igazán válik be, Watson meg nem bírja a sok snap-et és a háromnevűt nem veszik vissza, mert lesz majd új ígéret a padon roster hely foglalónak, Anderson vagy Izzo stb. A ligában ugyan egyre terjed a 2-3 TE-es játék, de a Pats majd kitalál mást.

 16. 16

  Bryan

  Amikor Belichick azt mondja egy ilyen típusú játékosra, hogy ár/érték arány miatt nem tartja meg, akkor kb 100ból 98 esetben bebizonyosodik utólag, hogy igaza volt. A new englandi cirkusz megy tovább, a tehetség meg máshol sem bontakozik ki utána sem.

  Tényleg nem értem, mi az az őrült nagy feature ami egy két év alatt 8rec/94yard-os elkapó TE-ben ekkora sajnálkozásra ad okot. Nyilván azért engedte el Belichick, mert annyira penge volt nem csak élesben, hanem edzésen is. Ne viccelj már…

 17. 17

  László Varga

  Hollister-nél szerintem semmilyen ár/érték arány nincs. UDFA= 0 ár, 7. kőrös komp.pick = ~0 érték (jelképes). Nem eladták, hanem átadták. :)

  Nincs semmi felhajtás, csak utálom a nagyképű “köpködéseket”. (Nem Rád értem ezt!)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team