About the author

9 Comments

 1. 1

  bjeela

  Renningan, te úgy látom direkt forszírozod, hogy Tom in Black ízekre szedjen. :D

 2. 2

  bjeela

  Nemáááá, télleg? Akkor lesz most egy Dr. Jekyll és Mr. Hyde sztori itt a fórumon. Azannnyát, najez baromira érdekel! :D

 3. 3

  renningan

  Basszus, most kiről írtam rosszat? :OOOOO

 4. 4

  renningan

  Szerintem Rodgers az a kategória, aki ha ma visszavonulna, akkor öt év múlva azonnal Hall of Famer lenne. Ilyen számokkal, egy Super Bowl gyűrűvel és MVP-bel, illetve két alapszakasz MVP cím – na meg a mutatott játék – után szerintem lehet erre a polcra helyezni.

 5. 5

  Krause Johann

  Ő Tom in Black :D ;)

 6. 6

  Zoltán Debreczeni

  Áron. Hm. Van pár ember akihez nem fog fölérni eredményekben. Mind benne volt a cikkben.

  Tényleg azt mondanánk rá, hogy legenda, ha holnap abbahagyná? Vagy meg van előlegezve még pár év jó teljesítmény? Megjött az új highlight reel ember Piros ruhában. Vajon mi lesz most?

 7. 7

  Fetyke

  Igazából egyetértek. Talán az lehet a baj, hogy Rodgers rossz csapatban játszik. Értem ezt úgy, hogy ARod a liga legtöbb csapatában a nagybetűs QB lenne, a franchise valaha volt legjobb irányítója, akinek szobrot állítanak (például bármelyik csoportellenfélnél). Green Bay nem az a hely! Nehéz úgy a szó szoros értelmében legendává válni, ha a csapatod történelmében is csak 3. legjobb irányító vagy.

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Kurt Warner is 2* MVP. Mi az amitől Rodgers nem az ő szintje, hanem Favre sőt Manning/Brady? Én nem hinném, hogy azt a polcot eléri. Nem most. 3 év múlva sem.

 9. 9

  Zoltán Kövecses

  Áhhh… sztem valamit eltörhettetek a srácban. Vagy inkognitóba vonult. Vagy most készül nagyon-nagyon-nagyon… statisztikai alapon leoltani a fél világot. Nekem igazából mindegy. Annyira nem hianyzik, bár mókas néha olvasgatni. Izgalmasabb, mint nehány cikk. ;)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team