About the author

11 Comments

 1. 1

  golya87

  A GM első feladata, hogy cserélje el magát… ?

 2. 2

  csak ezt ne

  Ezt a hírt hol olvastad?

 3. 3

  csak ezt ne

  Köszi.

  Ez a cikk spekuláció inkább mintsem tény. Úgy gondolja a szerző, hogy ez van, semmi utalás nincs benne, hogy ezt valaki nyilatkozta volna neki. Mondjuk a következtetései szerintem elég jók, tényleg erre is utalhatnak a tények, meg egyébként is 18 év BB-vel lehet, hogy bárkinek elég lenne.

 4. 4

  ewzy

  Minden tiszteletem a patsé és a szurkolóiké, de vhol szórakoztató, hogy ha megjelenik vmi cikk ami negatív fényben tünteti fel a a csapatot, akkor az egyből spekuláció, ellenben ha más csapatról van szó akkor azt tényként kezelik. No offense :)

 5. 6

  Bélabá a csótány

  “Te menj oda, ő jöjjön ide!”

 6. 7

  kitalaltnev

  Hoppá! ? Ha igaz, akkor hagy menjen. Minimum kellemetlen helyzet, ami mindenkinek hátrányos. Mielőbb meg kell oldani. Bé is fejeztem a közhelyes kommentem. ☝️?

 7. 8

  Debreceni József

  Jack Easterby tavaly még a Pats kötelékébe tartozott, a Kraft botrány miatt/után hagyta ott a szervezetet és ment át a Texanshoz régi barátja, O’Brien hívására. A 6. gyűrű beavatásának (?) a ceremóniáján ott volt Easterby is aki ÁLLÍTÓLAG puhatolózott Caseiro-nál mert tudta hogy elégedetlen a helyzetével és szivesen lenne teljhatalmú GM. End of story. Ha menni akar Caseiro, el kell engedni.

 8. 9

  Arnold Patsenegger

  Két első kör. És a dolog elintézve.

 9. 11

  csak ezt ne

  Ez nem vélemény volt ezúttal, hanem tény, mivel elolvastam a cikket. Nem azt mondja, hogy Caserioval, anyjával, fiának töri tanárával, stb. beszéltem, aki azt mondta…, hanem mindössze elgondolkodik az újságíró, hogy mi történhetett. Azt gondolja, hogy valószínűleg Caserio el akart menni a Texasba ezért kellett feljelentéssel, ügyvéddel visszatartani.

  Én is tényként kezelem, hogy például a Colts csalt annak érdekében, hogy Luckot megszerezze, de ez csak spekuláció a részemről. Ha beszéltem volna az akkori csapatból valakivel, és az azt mondta, hogy…, és ezt még egy másik független forrás, aki ott volt a csapatnál is megerősítette, akkor lenne ez hír.

  Amúgy nem tünteti fel szerintem negatív színben a csapatot, ha egy alkalmazott 18 év után lépne, egy másik állásba. Ráadásul a cikk spekulációját el tudom fogadni (ahogy ezt, le is írtam) számomra meggyőző volt, és tényleg azért kérdeztem rá, mert az általam látogatott oldalak nem hozták ezt a cikket.

  Örülök, hogy szórakoztatlak, még ha a kritikád lapos is volt ezúttal a számomra.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team