Connect with us

Hír

Csalással vádolja a Texanst a Patriots

Azt várni lehetett, hogy a Patriots – Texans – Nick Caseiro háromszög még vethet fel problémákat, ugyanis nem volt teljesen egyértelmű, hogy a Texans general manageri pozíciója előrelépés-e Caseiro számára a jelenleg Patriotsnál betöltött állásánál, azonban most egy teljesen más fordulatot vett a történet. A Patriots ugyanis azzal vádolja a Texanst, hogy csalást követett el, és már előre megkörnyékezte Caseirót az álláslehetőséggel kapcsolatban (tampering).

Az NFL utána néz az ügynek és információkat gyűjt. A fókuszban Jack Easterby lehet, a Texans jelenlegi csapatfejlődésért felelős alelnöke, aki ott volt a Patriots gyűrűceremóniáján, hiszen korábban a New Englandnél dolgozott. Az időzítés érdekes, ugyanis a ceremóniát követő nap a Texans kirúgta general managerét, Brian Gaine-t. A Patriots szerint pedig nem véletlen az egybeesés.

A Texans egyébként a kirúgás után kérvényezte, hogy meginterjúvolja Caseirót, a Patriots viszont egyelőre nem adott erre engedélyt. Egy lehetséges megoldása lehet az ügynek, hogy a Texans draft picket ad a Patriotsnak Caseiróért cserébe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!