About the author

22 Comments

 1. 1

  bjeela

  Én nagyon szeretnék még egy csúcson pörgő Brees szezont látni, mert az mindig csodás.

 2. 2

  Fetyke

  Azonnal ki kell rúgni, hogy kezelni lehessen a cap helyzetet. :D

 3. 3

  Fetyke

  Szerintem egy Brees szinten játszó Cousins szezon sem lenne rossz. :)

 4. 4

  bjeela

  Abszolút támogatom, amennyiben Trub produkál egy NFL történelem legjobb szezonját és a Bears veretlen szezont teljesítve nyeri a gyűrűjét. :D

 5. 5

  bjeela

  Ne zrikáld Renningant, lehet, hogy szegénynek anyagi gondjai vannak és ezért túlkompenzál. ;)

 6. 6

  bjeela

  Ne zrikáld Renningant, lehet, hogy szegénynek anyagi gondjai vannak és ezért túlkompenzál. ;)

 7. 7

  bjeela

  Tökéletes meglátás, én is felettébb művinek, kreáltnak érzem a fickó mentalitását, mintha kevés lenne benne az őszinteség, de az is lehet, hogy én vagyok túl hedonista. ;) Viszont a teljesítménye elképesztő és ezt baromira élvezem nézni. Bradyben is van ilyesmi, mintha az ember mindig azt várná, hogy na, ezt is megoldja, mert mindent megold és néha meg elámul, hogy ezt hogy a fenébe ronthatta el, ha ennyire jó. Pedig ember mindkettő, bár nagyon nehezen hihető. :D

 8. 8

  renningan

  Nincsenek anyagi gondjaim, ha lennének, akkor nem szórakoznék szabadidőmben FK-s cikkekkel.

  Ha Breest kivágja a Saints, azzal nem oldódik meg a Saints anyagi gondjai.Olyan a szerződése.

  A Vikings ettől még tolja maga előtt a szart és előbb-utóbb egy vagy több nagy nevet ki kell vágnia. Ahogy mindenkinek, ennyi sztárt nem lehet hosszú távon megtartani, bármennyire is nő a cap.

  Tudom, hogy poén, de nem érzem jogosnak, minden más csapatról ugyanúgy írok, nem érdekel különösebben a Vikings :)

 9. 9

  Vobox

  A 100.Nfl szezon SB-ja egy Brady-Eli parharc lenne móka!!De ki a kezem a biliből…

 10. 10

  Tizenkettes

  Bár sokak szerint az egyik legszimpatikusabb QB, valahogy sosem tudtam neki drukkolni. Mindig olyan érzésem volt, hogy “túlságosan is stimmel vele kapcsolatban minden ahhoz, hogy igaz legyen”. Sehol egy balhé, egy kis botrány… És valahogy a rekordjaival is úgy vagyok, hogy egy kicsit izzadságszagúak, azt érzem, hogy Brees nagyon akarja, hogy ezeket magáénak tudja, míg pl. Bradynél ez csak úgy jön: ő csak bekalkulálja, hogy ha ennyi ideje dobálgatom a labdát, akkor előbb vagy utóbb úgyis minden héten lesz valami kicseszett rekord, amire a hülye statisztikusok rátalálnak (pl. a legtöbb sikeres 10 yardnál hosszabb passz primszámú mezben játszó korábbi Rutgers-játékosnak)… Szóval szerintem ezt Brady lazábban kezeli (mondjuk úgy, leszarja), persze ezt nem tudom bizonyítani. Akármennyire nem bírom, nagyon nagy lenne, ha a 100. NFL-szezon egy Brady vs. Brees Super Bowllal zárulna.

  A Saintsnek és Breesnek egyébként valahogy jobban kellene menedzselnie az idényeket, mert ugyan október-november környékén általában nagyon jók, de a szezon végén már nem annyira élesek. December közepén kellene rákapcsolniuk és lendületet venniük, de valahogy addigra elfogynak. Legutóbb heteken keresztül ők voltak a Chiefs mellett a legesélyesebbek a SB-ra, de az alapszakasz végére már nem voltak annyira jók. Pedig rutin van, csak az időzítéssel akadnak gondok. És jönnek a butaságok is, mint Brees INT-je a Rams ellen. Ami persze a vak bírókat nem menti fel…

 11. 11

  Fetyke

  Én kérek elnézést, mert ezt a poént én indítottam el. És nem bántani akartalak, csak nem akartam mindig ezen vitatkozni. :) Nekem (nekünk) így élvezetesebb volt levezetni a cikk által generált feszkót. :D Nézd el légy szíves!

  ui.: A cap témához röviden. Nyilván ha valaki rosszul játszik és nem a szerződésének megfelelően teljesít, akkor ki lesz rúgva (pl.: Griffennek idén nagyon topot kell nyújtania, hogy maradhasson). De ez nem azért van elsősorban, mert sok pénzt foglal a sapkában, hanem mert nem hozza az elvárt szintet. Így járt idén Remmers, nem a szerződésének megfelelően teljesített, lapátra került. Amúgy ezt minden más csapat is így csinálja. Cousins szerződéséhez pedig simán hozzá lehet nyúlni. Jövőre kap egy évi 40 milliós, 5 éves (+ 4 év) hosszabbítást (csak hogy mindenki örüljön itt a fórumon :D), a jövő évi fizuját pedig átalakítják 60 millió aláírási pénzre. Meg is vagyunk. :) Baj akkor van, ha beüt az SB ring, mert akkor nincs az a cap, ami alá Kirk beférne. :D

 12. 13

  bjeela

  Nem beszarni, akkor majd marhatülökből isszátok a sört tíz éven át és sosem józanodtok ki, miközben ünneplitek az első SB-t a csapat történelmében. Most őszintén, nagyjából húsz csapat van, amelyik simán beáldozna tíz év nyomort egy gyűrűért. Még talán a Lions is köztük van ;) (beledöglök, ha nem fricskázhatok!) :D Na, jó, mi is…

 13. 14

  katonadani

  “akkor majd marhatülökből isszátok a sört tíz éven át és sosem józanodtok ki, miközben ünneplitek az első SB-t a csapat történelmében. ”

  nálam is nagyjából ez megy közel másfél éve :D

 14. 15

  bjeela

  Nadeakkormár engem se hagyjatok ki, vazze!!! :D

 15. 16

  bjeela

  Ejnye, renningan, csak zrika volt, ne vedd a lelkedre. Mi nagyon kedvelünk téged, különben a fene se foglalkozna veled. Az írásaid is abszolút rendben vannak, de néha vannak nézeteltérések, azt meg tiszta haszon fricskával megtoldva rád zúdítani, különben dögunalom lenne az élet. ;) Ha megsértettelek, akkor elnézést kérek, bár remélem nem.

  A vikingek meg télleg idióták, különösen Fetyke, de épp ezért szeretjük. Most őszintén, normális az, aki marhatülköket tesz a fejére? :D (ha bárki bármilyen áthallásos megjegyzést mer tenni a medvékre és rám, az az életével játszik!)

  Amúgy meg abban igaza van Fetykének és asszem Dani vesszőparipája is ez, hogy a cap mindig megkerülhető, még akkor is, ha logikusan vannak határok. A Viks – és mi medvék is – rohadtul belekormányoztuk magunkat egy örvénybe, ami törvényszerűen a mélybe ránt, de addig talán ott a sansz egy gyűrűre a halál előtti pár évben. Nem teljesen normális hozzáállás, de nekünk ez jutott Fetykével…

  Ja, és Breest még akkor se rúgják ki azonnal, ha pocsolyamalacrészegen seggbe rúgja a tulajdonost, lehugyozza a Superdome oldalát, rászarik a Saints emblémára és röhögve ordibálja világgá az odarohanó tévéadók mikrofonjaiba, hogy minden new orleansi egy seggfasz. A fickó nagyjából Isten és Sean Peyton után a legnagyobb ember Louisianaban, szal ha 56 évesen még játszani akar, akkor játszani is fog.

 16. 17

  Zoltán Debreczeni

  Nagyjából minden kritika mondvacsinált. Az ő esetében is igaz, hogy fejlődik. Az INT számait lefaragta az utóbbi időben. Amikor kellett a yard, dobta. Amikor volt kétfejű backfield, kevesebbet dobott. Az még ne az ő hibája legyen, hogy domeban játszik. Az sem hiba, hogy nem dobál Tv-t a szálló ablakából.

  Egy all time great. (míg Rodgers ettől még messze van)

 17. 18

  renningan

  Nem vettem a lelkemre, írtam is a végén, hogy értem én, csak kicsit szerintem túl lett tolva :D de nincs para :D

 18. 19

  renningan

  Fentebb írtam, hogy nincs para, nem sértődtem meg vagy valami, csak már ez a sokadik ilyen poén volt és kicsit túltolásnak éreztem :D vagy csak rosszabb kedvem volt :D de no prob :)

 19. 20

  bjeela

  Igazán restellem, de poén nélkül szar az élet.

 20. 21

  Kopi3.14

  A tavalyelőtti szezont nem tudom hogy kellett volna Breesnek jobban menedzselnie.
  Ahogy azt sem látom, hogy a nagy számok törvénye alapján hogy tudna kijönni elöbb utóbb annyi 5k+-os szezon.

 21. 22

  Zoltán Debreczeni

  Háát… Tibi csak hárommal van mögötte. Remélem övé lesz a TD rekord. Meg azt is remélem, hogy tud egy évvel többet játszani mint Drew. Hátha behúzza még a TD és a yard rekordot is. Csak úgy.

  Amúgy Marino volt az utolsó aki 10+ évig tartotta valamelyiket. Az ő visszavonulásuk után szerintem hasonlóan hosszú ideig valamelyiküknél marad a korona.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team