Connect with us

Hír

Ereck Flowers ismét kezdő lehet, most a Redskinsben

Miután a Giantsben és a Jaguarsban megbukott, a jelek szerint új esélyt kap a korábbi első körös, sőt mi több, top10-es támadófalember, Ereck Flowers, a Redskins ugyanis kezdő guardként próbálgatja jelenleg a játékost.

A Giantsben bal oldali tackle-ként a liga legrosszabb falemberei közt tarthattuk számon, aztán nem meglepő módon a jobb oldalra való mozgatás sem segített semmit, majd tavaly a Jaguarsban landolt, de ott sem fejlődött sokat a játéka. A Redskinsnél viszont a faledző Bill Callahan lát potenciált Flowersben, ahogy a defensive tackle-öket mozgatja a fal közepén.

Jó méretet és erőt ad nekünk, ezek pedig jó képességek a futójátéknál és a passzblokkolásnál is. Hosszúak a karjai, jól tartja magát, kis helyen jól tud mozogni – ezekre figyeltünk fel a piacon, és így szeretnénk beépíteni a csapatba.

A védőfalemberek mozgatása azért érdekes hozzászólás, mivel még nem igazán kerültek még fel a vállvédők az edzéseken, így nem sokat láthatott a stáb ebből Flowerstől. Meglátjuk, hogyan alakul a kísérletezés, de azért sok reményt nem fűznénk hozzá, hogy Flowersből jó guard lesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!