Connect with us

Hír

Gerald McCoy: A mez-ügy megmutatja, mennyire nem tisztelnek a Bucsnál

Gerald McCoy a Tampa Bay Buccaneers történetének egyik legjobb játékosa, 9 évig szolgálta a csapatot, mielőtt idén elküldték. Ezek után azt mondta, hogy ő soha nem fog semmi rosszat nyilatkozni volt csapatáról, de Ndamukong Suh mez-ügyét nem tudta megállni szó nélkül.

 

 

Suh egy évre írt alá a Bucshoz, és erre a rövid időre megkapta McCoy 93-as mezszámát. Ez felháborította a klasszis DT-t, szerinte tett annyit a klubbért, hogy a mezszámát ne adják oda másnak, ahogy az olyan legendák mezszámaival sem tették, mint Warren Sapp, Ronde Barber, Lee Roy Selmon vagy John Lynch.

 

Amikor ezek a srácok elhagyták a csapatot, senki nem viselhette a mezüket. Ez a tisztelet jelen volt. Én vagyok a Bucs valaha volt egyik legjobb játékosa, az , hogy odaadták a mezemet valakinek, akinek csak egyéves szerződése van, megmutatja, mennyire tisztel és hogyan érez irántam a csapat. Talán úgy tűnhet, hogy ez csak egy szám, nem kell felfújni, de ez többről szól. Ez a tisztelet, aminek nagy szerepe volt abban, hogy elváltak az útjaink a csapattal

– idézi a játékost a PFT.

 

McCoynak egyébként nem kell sokat várnia, hogy régi csapata ellen lépjen pályára, a szezon második hetén ugyanis csütörtök este Bucs-Panthers rangadót rendeznek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!