Connect with us

Hír

Gould és Clowney sem írta még alá a franchise taget, nem is állnak edzésbe

Robbie Gould és Jadeveon Clowney sem elégedett a franchise taggel, amit rájuk rakott csapatuk, így nem jelennek meg a 49ers, illetve a Texans kötelező minicampjén. Az ő helyzetük olyan szempontból érdekes, hogy nem is büntetheti meg őket ezért – ellentétben például Yannick Ngakouevel -, hiszen hivatalosan nem állnak szerződés alatt.

Gould kérvényezte elcserélését a 49ersből, hiszen nem titok, hogy a Chicago Bearsben akar játszani, hogy közel lehessen családjához. A Bearsnek pont szüksége is lenne egy kickerre, azonban a 49ers elzárkózik a trade-től. Jó kérdés, hogy a csapat vagy a játékos adja majd be előbb a derekát, addig is az eddig semmilyen NFL-tapasztalattal nem rendelkező 26 éves Jonathan Brown látja el a kicker feladatokat San Franciscóban.

A Texansnál is különleges a helyzet, ugyanis a nemrég kirúgott general manager, Brian Gaine rakta a franchise taget Clowney-ra, majd próbálta elcserélni, meg hosszabbítani is vele, most viszont óriási a kérdőjel a helyzet körül, hiszen amíg ki nem neveznek új GM-et, nem várható a probléma feloldása. Ráadásul sietnie is kell majd az illetőnek, hiszen július 15 a határideje egy új, hosszú távú szerződés kialkudásának.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások