Connect with us

Hír

Gruden: Haskins megérdemel egy esélyt a kezdőre

Dwayne Haskins egyelőre nem foglalkozik azzal, hogy kezdhet-e a szezonnyitón, azonban könnyen lehet, hogy megteheti majd ezt. A jelek szerint ugyanis a Redskins már látott annyit néhány edzés alatt az 1/15-ös picktől, hogy megadja neki az esélyt, hogy átlépje Colt McCoyt és Case Keenumot, és már az első héttől ő irányítsa a fővárosi gárdát.

Ó, persze. Hülye lennék, ha nem adnám meg neki az esélyt. Már most mutatott annyit, hogy elmondhatjuk, kétség kívül megérdemli az esélyt. Még nem tudom pontosan, mire képes az NFL-ben ebben a rendszerben, mert elég új még neki, de a képessége miatt komolyan figyelni kell erre a nagy kurafira.

– mondja Jay Gruden, a Redskins főedzője.

Az nyilvánvaló, hogy hosszú-, illetve már középtávon is Haskins lesz a csapat kezdő irányítója, a kérdés csak az, hogy mikor dobják be a mély vízbe. McCoynak van tapasztalata a rendszerben, Keenumnak pedig nagyobb a játéktapasztalata, de nyilvánvaló, hogy Haskins a legtehetségesebb közülük. Az, hogy már most arról beszélnek Grudenék, hogy akár kezdhet is Haskins, előrevetíti, hogy nem terveznek sokat várni a pályára küldésével.

Látsz tőle olyan wow játékokat, amikor annyi a reakciód, hogy “Jézusom”. Ha megy neki, akkor nincs senki, akit jobban szeretnél a csapatodban, mint Dwayne-t. Komolyan. Gyönyörűen csinálja. Magasan tartja magát a zsebben, ágyú van a karja helyén, és még gyorsítani is fog a labdaelengedésén. Nagyon jó touch passzokat dobál. Erős karja és erős teste van. Viszont ha nem megy neki, akkor nagyon nem megy. Kicsit fura.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!