Connect with us

Hír

Hiába Wentz szerződése, Goff nem kap hamarabb új kontraktust

Az Eagles nemrég adott egy évi 32 millió dolláros szerződést Carson Wentznek, akit a 2016-os drafton pont az 1/1-es Jared Goff után húztak ki. Ugyanakkor hiába lett nagyon gazdag a korábbi 1/2-es, Goff szerződését ez nem befolyásolja, legalábbis ami a hosszabbítás megkötésének az idejét illeti.

 

Úgy néz ki, hogy Philadelphiában más menetrend szerint dolgoznak, mint mi. Nem vagyunk olyan naívak, hogy ne tudnánk, Wentz szerződése ne befolyásolná majd Goffét, de ettől mi még a saját ütemtervünket követjük, emiatt nem fogjuk megváltoztatni Goff szerződésén időzítését

 

– nyilatkozta a csapat elnöke, Kevin Demoff.

 

A Rams tehát feltehetően szeretne még egy jó szezont látni Jared Gofftól, mielőtt megadja neki a nagy pénzt. Az persze más kérdés, hogy mit akar majd Goff, aki jelenleg pont olyan anyagi helyzetben van, mint Wenzt – mindkettőjük ötödik éves opciója le volt hívva, Goff pedig rookiként csak pár százezer dollárral keresett volna többet –, ráadásul történetesen ugyanaz az ügynöke, mint az Eagles irányítójának. Ha a Wentz-szerződésnek van vesztese, az talán pont a Rams.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!