Connect with us

Érdekességek

Íme egy 11-12 évesekből álló atlétikai csapat, ahonnan mind a 6-an bejutottak az NFL-be

Mind tudjuk, az NFL-be borzasztóan nehéz bekerülni. A jelek szerint kivéve, ha tagja voltál a 2006-os Cali Rising Stars atlétikai csapatnak. Ezekből a 11-12 éves fiatalokból ugyanis mind a hatan bejutottak a profi focisták közé.

Balról: Jamaal Williams, Darren Andrews, Victor Bolden Jr. és Dont’e Deayon 2006-ban

Jamaal Williams, RB, Green Bay Packers: A 24 éves futó első két évében 1020 yardot futott a Packersben, most jön majd a harmadik idénye.

Dont’e Deayon, CB, Los Angeles Rams: A 25 éves corner is harmadik évébe lép, eddig nyolc meccsen lépett pályára (négyszer a Giantsnél, négyszer a Ramsnél).

Dane Cruikshank, DB, Tennessee Titans: A Titans tavaly cserélt fel Cruikshankért az ötödik körbe, a most 24 éves játékos újoncként 12 meccsen szerepelt.

Trenton Irwin, WR, Miami Dolphins: A 23 éves draftolatlan újonc a Dolphinshoz írt alá.

Darren Andrews, WR: A 23 éves játékos jelenleg szabadügynök, a Patriots vágta ki márciusban. Tavaly a sérültlistán töltötte az évet.

Victor Bolden Jr, WR, Buffalo Bills.: A 49ershez került először draftolatlanul tavaly a 24 éves elkapó, az 53-as rosteren volt sokáig, majd lerakták a gyakorlócsapatba, decemberben pedig a Bills igazolta le az 53-as keretbe.

Tudom, hogy őrület. Ez egy olyan dolog, amire az emberek azt mondják, hogy sosem fog megtörténni, de a kemény munka eljuttatott minket idáig. Sokan mondják, hogy olyan emberekkel vedd magad körül, akik hasonlóan gondolkodnak, ez pedig működik.

– mondja Bolden.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!