About the author

13 Comments

 1. 1

  Antal Kovacs

  Igen, sokat foglalnak, de én várok itt egy generáció váltást. A WR-eknek menniük kell (Dockstonnak leginkább), a tavaly és idén draftolt újak meg remélhetőleg beválnak (Harmon. McLaurin, Quinn). TE poszt: Davis még elfogadható szerintem, de tényleg túl van fizetve, és nem sok van már benne, Reed-nek meg mennie kell, mert már rég nem hozza ki azt, ami benne van. A fal is viszonylag fiatal és tehetséges, remélem azért Williams-t sikerül megtartani. A RB poszt rendben van. A QB kérdés pedig.. sokat foglal Smith sajnos, ha tudja úgy mentorálni Haskins-t, mint anno Mahomes-t, akkor nem kidobott pénz. De azért egy pályára nem lépő játékosért drága. Viszon ebben az offense-ben kell takarítani, az fix.

 2. 2

  acsdav2

  1.Miért hiszik azt az emberek, hogy Smith mentorállása olyan sokat segített Mahomesnak? Mármint Smith nyilván remek karakter és biztos segítőkész volt vele,de annyira különböző a játékstílusuk, hogy nagyon minimális az amit ő hozzá tehetett Mahomes játékának fejlődéséhez.
  2. Haskins meg annyira intelligens és megbízható QB benyomását kelti már most is, hogy nála egyáltalán nem érzem szükségesnek a mentorlását.
  3. Én a Redskinsben személy szerint nagyot csalódtam amikor nem vágták Smitht. A csapat jó védelmet és futójátékot tud összerakni. Egy rookie szerződéssel futó QB-val még tovább lehetett volna erősíteni az egységeket. Ha ez meg lett volna akkor Haskinstől tényleg csak annyi kellett volna, amit jelenleg mindenki vár tőle és a Redskins PO esélyes csapat lett volna. De így a következő év is kuka Smith szerződése miatt és már csak 2 év lesz hátra amíg olcsó lesz, ami valójában csak egy, hisz ez most már tendencia kezd lenni, hogy az utolsó év előtt illik megadni a nagy szerződést.

 3. 3

  acsdav2

  Néha azt gondolom, hogy a Redskins GM-je se tudta :D

 4. 4

  Fetyke

  :D :D :D

 5. 5

  Fetyke

  3. Az újonc szerződések 4 évesek, azaz egy évvel elszámoltad magadat szerintem…
  A Redskins az idei évre semmit nem spórolt volna cap szempontból Smith kivágásával. Sőt a megspórolt 15 milliós alapfizu helyett be kellett volna könyvelniük az idei évre 16,2 millió aláírási pénzt (2020-2022 közötti évek), azaz cap szinten még 1,2 milliót buktak is volna a kivágással. Jövőre viszont a 16 milliós fizu helyett már cask 10,8 millió bónuszt kell majd benyelni.

 6. 6

  acsdav2

  Simán megoldhatták volna. Bár ugye a dolog úgy indult volna, hogy Smith-t kivágják és onnantól kezdve csak nagyon szűk pénzből igazolnak. De pont azt néztem, hogy a nagy fogás Landon Collins így is belefért volna. A McCoy-Flowers duó eleve 6M volt. Innentől kezdve 2M-t simán kigazdálkodnak már, amikor az Offensben ennyi játékos túl van fizetve. Szóval simán, de simán megoldhatták volna. Csak hát hosszútávon gondolkodás ugye….. Az nem nagyon elfogadott az NFL-ben…

 7. 7

  acsdav2

  1.Idei évre nem spóroltak volna, sőt rosszabbul is állnának ez vitathatatlan tény. De az idei évük semmikép se lesz jó. Rookie QB-val és 34 éves kezdő RB-vel. Akkor már miért nem áldozzák be még jobban az idei szezont, hogy jobb esélyeik legyenek a jövőre?
  2. Smith jövő évi alapfizetése az idei liga év 5.napján garantált lett, tehát jövőre se fogják kivágni. Szépen csücsül majd a padon és 20M-t foglal majd a sapkából. Vagy persze játszhatják is, de akkor miért draftolták Haskinst?
  3. Szóval a Redskins lekésőbb 2021-ben élvezheti csak azt az előnyt, hogy 30M-val több pénzük lesz Haskins szerződése miatt. És talán 2022-ben, de mint már írtam, egyre trendibb az utolsó év előtt megadni az új szerződést.

 8. 8

  Fetyke

  2. Ezt nem tudtam…
  Így már értem a számtant.
  Viszont akkor azért nem rúgták ki (talán), mert akkor nem jött volna össze nekik a matek! Ezek szerint az idei évi alapfizut mindenképpen fizetni kellet volna, és kivágás esetén még ehhez jött volna a 16,2 misi pluszban. Jelenleg 8,2 milliójuk van a cap alatt, azaz 8 milliót valahogy fel kellett volna szabadítani. Nem lehetetlen (lásd Spielman-t) ezt megcsinálni, de azért a jövőre nézve mindenképpen áldozatokkal jár a dolog.

 9. 9

  Antal Kovacs

  “Miért hiszik azt az emberek, hogy Smith mentorállása olyan sokat segített Mahomesnak?” – úgy értettem, hogy jobb mintha semmit nem csinálna :D
  “Haskins meg annyira intelligens és megbízható QB benyomását kelti már most is” – igen, de nem tudom, hogy egyből be kell e őt vetni már most, ez szerintem nagy dilemma…
  “Én a Redskinsben személy szerint nagyot csalódtam amikor nem vágták Smitht” – most még tényleg nem érte volna meg.

 10. 10

  Antal Kovacs

  elnézve a csapatot az utóbbi pár évben, nem lepne meg a GM-el kapcsoltaban semmi :D

 11. 11

  Antal Kovacs

  “Vagy persze játszhatják is, de akkor miért draftolták Haskinst?” – “Csak hát hosszútávon gondolkodás ugye…..” – lehet, ez a válasz a kérdésre :)

 12. 12

  acsdav2

  1. És érdemes 16M-t kifizetni még “mentorálásért és azért, hogy a kispadon üljön 2020-ban? Amúgy Keenum miért nem lenne jó mentornak? Tapasztalt, Konferenciadöntőig ő is jutott már, valamint van már tapasztalata rookie QB-val (Goff).
  2. Haskins max egy két meccset kezd a padon, de nagyobb esélyt adok rá, hogy az első héten kezdő lesz. És teljesen megérdemelten lesz kezdő, mert felkészült és megbízható játékos. A padlója rendkívül magas, cserébe viszont a plafonja alacsony.
  3. Miért nem érte volna meg? Landon Collins ugyanúgy belefért volna és legalább az ilyen “nagyszerű” játékosokra, mint Flowers vagy McCoy nem jut pénz. És jövőre tiszta lappal indultatok volna.

 13. 13

  acsdav2

  Tehát azért draftolták Haskinst, hogy most játszatják, majd egy évet padozzon Smith mögött majd megint játsszon? Vagy előbb Keenum majd Smith mögött végig ül egy-egy évet és a 3.évében kezd először? nincs logikus válasz erre a kérdésre :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team