Connect with us

Hír

Jalen Ramsey: A Jaguars nem kap kedvezményt

A Jaguars cornerbackje, Jalen Ramsey idén nem kap új szerződést a csapattól, így a negyedéves játékos közölte a nagyvilággal, hogy esze ágában sincs kedvezményt adni – ha a Jacksonville szeretné őt megtartani, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

 

Jövőre majd odajönnek hozzám a csapattól, és azt mondják, hogy szeretnének velem hosszabbítani, de ennek az ára istentelenül nagy lesz. Ekkor azt fogják kérdezni, hogy “Nem kaphatnánk némi kedvezményt, mondjuk 20 százalékot?”. Nem. Elmondom majd nekik, hogy tavaly kellett volna megkeresni, és akkor megkapták volna a kedvezményt

 

– nyilatkozta a fiatal corner.

 

Ramsey a liga egyik legjobb cornere, All-Pro szintű játékos. A piacon a jelenlegi 3,6 millió dolláros fizetésének a négyszeresét keresné, így nem meglepő, hogy szeretne egy emelést. Persze arra azért ne fogadjunk nagy tételben, hogy a Jaguars majd könyörögni fog neki, hisz már idén is megpróbálta állítólag elcserélni. Ráadásul Ramseynek még két évig van élő szerződése a lehívott 5. éves opció miatt, így a csapatnak abszolút nincs hová sietnie.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!