Connect with us

Hír

Jalen Ramsey megváltozott, idén nem olt le minden irányítót

Jalen Ramsey tavaly szétoltott szinte minden irányítót, idén azonban nem kapta be a csalit, és a liga egyik legjobb cornerbackje nem a várt módon válaszolt Adam Schefter podcastjében az erre vonatkozó kérdésre.

Újra bele szeretnél menni, mi? Nem csinálom ezt végig újra, találkozunk pár elég jó irányítóval természetesen, de a legizgatottabb Nick Foles miatt vagyok. Ellene persze nem kell játszanom. Ő a csapattársam, ráadásul egy kiváló csapattárs, a kevés beszélgetésünk mindegyike nagyon jól sikerült. Kiváló ember, kiváló játékos. Super Bowl győztes, Super Bowl MVP, senkinek nem kell semmit bizonyítania. Remélem, hogy szabadon tud majd játszani nálunk is, és remélem tudja, hogy mindenki támogatását élvezi.

Lehet, hogy a nagyszájú corner megváltozott, és elkezdett felnőni?

Felnövök, ember, már a negyedik évem kezdem. Megváltoztam. Sokan azt hiszik, hogy ismernek, de ez nincs így. De hé, nincs ezzel semmi baj. Mindenkinek meglehet a véleménye, hogy hogyan fog menni a szezonunk vagy bármi. De én is ember vagyok, pont mint ők. Azt hiszem DeMarcus Cousins (kosaras) mondta nemrég, hogy legtöbbször szupersztár sportolóként tekintenek ránk, de emellett ugyanúgy emberek vagyunk.

Igen, ez a hivatásunk, ez a munkánk, és mindent bele is adunk. Ha jól vagy rosszul teljesítünk, akkor éltetnek vagy kritizálnak minket. A nap végén azonban mind emberek vagyunk. Én is apuka vagyok, pelenkát kell cserélnem, rám is rám hánynak, mint bármelyik másik apukára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!