About the author

19 Comments

 1. 1

  Vicgeordie

  szép kis bold az a Jets wild card :) keret alapján még akár meg is lehetne (mázlival), de Gase-ben én nem látok ennyit

 2. 2

  CaptainBukova

  még egy tavalyi első körös irányítóval játszhat csoport mérkőzést a bills, ha rosen megkapja a dolphins kezdő qb posztját

 3. 3

  katonadani

  mi a bajod McDermottal egyébként?

 4. 4

  katonadani

  emlékezzünk, mi volt legutóbb, mikor a Pats és az Eagles is két hetet készülhetett az egymás elleni meccsre :P

 5. 5

  katonadani

  emlékezzünk, mi volt legutóbb, mikor a Pats és az Eagles is két hetet készülhetett az egymás elleni meccsre :P

 6. 6

  wolandrule

  Én nem látom a 4 zakót jönni (az egysíkú Ravens ellen pláne nem, de a Jets is boldszagú), ami necces, az a nyitómeccs a Steelers ellen, és az Eagles-Cowboys-Chiefs trió. Mindegyiket tuti nem veszti el a csapat, kis szerencsével lehet ez 15-1, 16-0 is.

 7. 7

  katonadani

  nyilván nyerhet a Pats, lehet esélyesbb is, csak az “eléggé sima ügyet” nem gondolom egyáltalán

 8. 8

  csak ezt ne

  Egészen elképesztő döntéseket hozott mindkét évében. Taylor padoztatása Peterman beállítása, aztán tavalyi év első meccseire “összerakott” csapat, különösen a Vikings elleni idegenbeli győzelem fényében, és nem annak ellenére, egyszerűen botrányos.

 9. 9

  kitalaltnev

  Én viszont tartok tőle, h. idén mégsem lesz “meglepően könnyű” fenntartani a “dominanciát”. Sok a változás a csapatban és az edzői stábban, továbbá a játékosok szokás szerint nem csiszolódnak össze a szerzon elején úgy, hogy a megjósolt 6-1-t vagy akár a 7-2-t hozni tudja a Pats. Ehhez egy brutális D-re van szükség már az elejétől kezdve. Ami rendkívüli meglepetés lenne szerintem. A bye week után pedig a nehezebb ellenfelek és sérülés faktor tovább nehezíti a dolgot. Következésképpen teljesen elégedett lennék az írt 4 zakóval.
  Bár inkább a szurkolótárs 15-1 vagy 16-0 jóslata váljék be ;)

 10. 10

  Bélabá a csótány

  Megkapta a nagy pénzt,most mégjobban ki fog nyilni a szája…

 11. 11

  Fetyke

  Teljesen rendben van ez az értékelés. :)
  A Pats szerintem is inkább 13-14 győzelmet szerez a realitások alapján a szezonban, ezt nyilván renningan is tudja, de ezt bejósolni nagyon bátor dolog lenne, én sem tettem volna meg a helyében.

 12. 12

  Zotya

  A 14. hét után egy 8-5-ös Jets mérlegnek nagyon tudnék örülni! A próféta szóljon belőled, renningan! :)

 13. 13

  kitalaltnev

  Legyen így! Végig zongorázva a jelenlegi kereten, a védelemmel nem szabad, h. gond legyen, ha pedig az offense idén (amellett, h. az elkapószekció sem gyenge) méginkább futószörnnyé válik, ám legyen!
  Ua. továbbra is azt gondolom, az idényt megint nyögvenyelősen kezdjük (2-2-vel) – szemben a majd mindenki által beikszelt nagy győzelmi szériával – ami után már megint nem marad nagy mozgástér. Mondjuk ez tavaly is doppingszerként hatott a csapatra. ;)

 14. 14

  Hurrá Torpedó

  Ha úgy kezdesz egy mondatot, hogy “nem írom le még egyszer”, akkor azután három pontot illik tenni, és nem leírni még egyszer :)
  Másrészről az “emlékezzünk mi volt legutóbb” dolog is hülyeség, mert vajmi kevés hatása lesz erre a meccsre, így abból bármire is következtetni csak statisztikailag lehetne, de ugye ennek semmi értelme.

 15. 15

  csak ezt ne

  Reális értékelések ezek, de persze sok a bizonytalanság. Én nem lepődnék meg, ha a Bills és a Jets is előre tudna lépni.

  A Bills biztosan előre léphetne, ha a HC nem az lenne aki. Így csak jó esély van arra, hogy a csapat megint közel lehessen egy esetleges PO hely elcsípéséhez. Ehhez Allennek előre kellene lépnie egy nagyot, de simám benne lehet ez.

  A Jetsnél még inkább ott a lehetőség. Gase számára ez egy utolsó esély, eléggé most vagy soha helyzetben van. Anyag van a csapatban, simán versenyben lehetnének a csoport elsőségért is, ha Darnold stabilizálná, amit tavaly még csak néha villantott. Őt úgy láttam komolyan mentorálták, nem nyomták agyon, idén már fokozottabb nyomás lesz rajta, most derülhet ki, mennyi spiritusz van benne valójában.

  A Pats sorsolását nem érzem annyira könnyűnek, mint a szakértők. Főleg, hogy az elején teljesen felpörögve kell belemenni az idénybe a csoportmeccsek miatt. Amikor legutóbb ez volt, akkor nem sikerült egészségesnek maradni. A később csatlakozókkal (Watson, Thomas, Gordon?, ha nagyon ég a ház Gronk ??) persze akár egy újabb SB run sem kizárt, amíg BB-TB van ezt ugye komolyan nem lehet kizárni, de ez idén sem lesz egyszerű az biztos. A 12-4 vágyálom jelenleg a 11-5 is elfogadható a részemről, minden ami jobb ezeknél mesés.

  A Miami nem tudom akarja-e ezt az idényt. Minek hozták el Rosent, ha nem? Fitzpatrickkal megint érdekes és vicces lesz az idényük. Annyira lehúzzák őket, hogy az már aggaszt kissé. Szerintem az elején hozhatnak pár meglepő eredményt. Meglátjuk, ez a csapat teljesen homály a számomra.

 16. 16

  csak ezt ne

  A Browns is rangadó lehet. A rangadókat nem fogjuk zsinórban elveszteni, hacsak nem lesz valami nagyon komoly sérülés ügy. Tavaly eléggé vitatható körülmények között buktuk a Steelers elleni rangadót, de a többit (Chiefs, Packers, Vikings, és az összes még PO-ba jutott csapat ellen, Texans, Colts, Bears) hoztuk. Általában ez az arány a rangadókon.

  A vereségek többnyire nem igazán kiemelkedő középcsapatoktól, olykor gyenge csapatoktól is, jönnek többnyire nálunk. Nem lepődnék meg, ha Jets, Giants, Redskins, nyerne ellenünk, vagy akár Bills, a Cincin esetleg az elparentált Dolphins kapna el minket. Gronk hiánya egyre komolyabbnak tűnik számomra. De persze legyen neked igazad.

 17. 17

  csak ezt ne

  Két olyan faktor van, ami segíthet. Most, hogy BB kezébe vette a D-t (bár Mayo hívta a játékokat az OTA-n) van esély egy nagyon stabil védelemre, legalábbis nem lehet kizárni. Az LB sor és a secondary elég pöpec, a fal közepe is megvan, a passzsiettetés lehet kérdőjel, de ebben a nagydarab LB-k segíthetnek. Remélem marad a tavalyi agresszívabb mentalitás, és akkor ez lehet egy nagyon jó védelem.

  A másik amiben reménykedem, hogy WR és RB sor erősödése ellensúlyozhatja a TE poszt gyengülését. Tavaly azért Gronk is leginkább a blokkolásban jeleskedett a PO-ig, ez azért megoldható.

  Elkapóknál a nagydarab új fiúk, segíthetnek TB-nek, és nagyon bízom benne, hogy Berrios és Inman is bent ragad a keretben, és Dorsett végre megkapja azt a szerepet, amire egyszerűen alkalmas. Őt szerintem nagyon alulhasználtuk eddig, idén vagy áttör vagy az év végén elengedjük, a tavalyi PO nagyon bíztató volt nála, ezért is maradhatott. Kérdés az is, hogy Edelman bírja-e még, és hozza-e a tőle megszokott szintet.

  Az új futó gyerek plusz a White, Michel, Burkehead trió, upgrade lesz tavalyhoz képest, kérdés a blokkolásnál a fal. Nyilván kulcskérdés lesz, hogy Wynn be tud-e épülni. Megint limitált volt a srác a minicampen, pedig őt direkt párba hoztuk Michellel, nagyon remélem, hogy összekapja magát. Amíg az öreg mester irányítja ezt az alakulatot, azért joggal reménykedhetünk.

  Úgyhogy nem kizárt egy nagyon erős, akár elsöprő Patriots sem.

 18. 18

  Zoltán Czeiler

  Úgy látom, hogy a DEF vonalunk erősebb lett, mint a szezon végi. Ebben nem látok hiányt.Sőt! At egyik legjobb védelem lesz az idén. A támadó oldalról egyedül a TE poszt miatt vannak kétségeim. De…. Ha BB erre a szezonra csak blokkoló TE-t akar átlátom a stratégiát. Mind a WR, mind a RB deepchart elégséges és mély. Jobbnak tűnik nekem, mint a tavalyi keret. Főleg, ha TB12 összhangba kerül az újoncokkal… A tippem 13-3

 19. 19

  Wyatt

  Az első mondatnál járok még csak, de megjegyezném, hogy a Bills New Yorkban játssza a hazai meccseit is

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team