About the author

51 Comments

 1. 1

  Tibor Cseh

  Ici-pici kis Giants szurkolóként
  kérdezem,hogy 0-16-tal fogunk zárni? :)

 2. 2

  Tibor Cseh

  Esetleg a Miami ellen van esélyünk?

 3. 3

  Fetyke

  Nem akarlak elkeseríteni – bár dehogynem -, de az árnyalatnál kicsivel több javulás kell Trub-tól, ahhoz, hogy a csoportot hozni tudjátok. A védelmetek gyengült, a koordinátor sincs már ott, pedig a tavalyi DEF teljesítmény még ezen körülmények nélkül is szinte biztosan fenntarthatatlan lett volna. A támadósorotok szerintem szintén gyengült Howard távozásával. Itt bizony már a tavalyinál is jelentősebb jobb teljesítményre lesz szükség Mitch-től, mert már nem fogják helyette a többiek nyerni a meccseket. Idén ez már az ő dolga lesz.

 4. 4

  Fetyke

  A csoport rangadókat hozzátok majd. :)

 5. 5

  bjeela

  Na ne máááá! Méghogy a Packs. Ccccccc. Ugyan kérem. Még ha a Vikings, azt még csak-csak érteném – bár nem -, de bármennyire is erősödött a Packs védelme, attól még messze van egy elit szinttől, sőt, és a támadói oldalon még mindig vannak gondjaik. Szóval ez a csoport azon múlik, hogy Trub végre igazolja az elvárásokat vagy sem. Az utóbbi esetben a Vikings és a Packs között dől el a buli, de ha csak egy árnyalattal lesz jobb Trub, mint tavaly, akkor a Bears hozza a csoportelsőséget.

 6. 6

  bjeela

  Én ugyebár Bears kedvelőként ellenérdekelt vagyok, de szerintem most rendesen magadra rántottad a plafonig érő qrvára megpakolt verbális pofonpolcot. ARod azért rohadtul nem csak egy rekordhajhász pöcs, mert ilyen alapon PManning sem volt más, ahogy Favre sem, ami azért kissé erős lenne. Kicsit fusd át az NFL rekordjait a srácnak illő alapossággal, mert akad ott még pár olyan, amitől hanyattbaszná magát a gyönyörtől az NFL történelem legjobb QB-inek a döntő többsége. Az persze igaz,hogy egy öntelt, kihaénnem bunkó(is tud lenni) a skac, de alig van csapat az NFL-ben, aki nem verdesné a flaszterhoz a valagát, ha megkaphatná. És ez még akkor is igaz, ha szvsz már megnevelni lehetetlen.

  Ettől még stimmel, hogy a 12-4 szerintem is felettébb túlzó, de erről majd Fekete Krisztián többet mond.

 7. 7

  demonsss

  GB tuti nem lesz csoportelső , inkább csoport 3.

 8. 8

  Walter Mitty

  Érdekesen rímel egymásra, hogy kik várnak 6-10-es mérleget a kékektől, és hogy kronikk mit vár a Lionstól :)

 9. 9

  Krisztian Fekete

  Hogy Te mennyire utálhatod Rodgerst. :D

 10. 10

  Antal Kovacs

  olvasva a beharangozókat a Redskins is kikap mindenkitől, mindkét csapat meg nem lehet 0-16, így van remény :D

 11. 11

  Krisztian Fekete

  Én ebbe nem megyek bele, nem is érdemes. Csak nézem a meccseket, és élvezem a játékát. Ez meg amúgy valahol szintén egy játék. A szerző így látja, így érzi, és leírta. Aztán vagy bejön, vagy nem (ez utóbbi sajnos valószínűbb, de azért szerintem a csoportgyőzelem mindig benne van a lehetőségekben)

 12. 12

  Krisztian Fekete

  Szerintem nézz néha meccset is, ne csak statisztikát. Én nem ismerem a statisztikákat ilyen jól, de nem is érdekel. Azért ülök le a tévé elé, hogy nézzem a csapat játékát. És azért ha Rodgers egészséges, sokkal több a győzelem, mint a vereség. És hidd el, nekem is van, akiről azt gondolom, hogy túl, vagy alul van értékelve. De ettől én még tudok aludni. :) Szerintem kicsit túlreagálod ezt a dolgot.

 13. 13

  Gáspár Bollók

  Biztos kiverte a lapátot egyszer a kezéből a homokozóban :)
  Egyébként egyszerűen jó nézni a játékát. Ahogy a zsebben mozog, az néha már művészet.

 14. 14

  Gáspár Bollók

  A packers féle 12-4 elég erős jóslat, úgy, hogy ennyire átalakult a csapat elég sok frontom. nem azt mondom, hogy nem jöhet be, de akár 8-8 is lehet.

 15. 15

  Krisztian Fekete

  Minden rosszról is ő tehet.

 16. 16

  Gáspár Bollók

  Majd gyűjtünk aláírást, hogy inkább vágja földhöz a labdát, mert elég idegesítő, hogy kidobja oldalra.

 17. 17

  katonadani

  szerintem nincs olyan normális kommentátor vagy szakértő, aki a fordítások miatt emeli piedesztálra, ellenben rengetegszer előjön, h nem tud fordítani jó csapatok ellen, ahogy írtad.

  Szerintem összekevered azzal a kérdéskörrel, hogy kit választanál, ha egy drive kell és nyerned kell, itt vannak, akik rodgerst választanák, a képességei miatt.

 18. 18

  Krisztian Fekete

  Mondjuk Green Bay szurkolóként sem vagyok annyira elfogult, hogy Adams-t a liga második legjobb elkapójaként emlegessem. De a 10-ben benne van.

 19. 19

  Gáspár Bollók

  csak a TD-k tekintetében volt második, inkább a 6. hely környékén voltak a statjai (igaz, annak ellenére, hogy egy normális qb sincs mögötte)

 20. 20

  Krisztian Fekete

  Ez egy statisztikai adatra alapozott vélemény. Ha már pontosak akarunk lenni.

 21. 21

  Krisztian Fekete

  Julio Jones, Nuk Hopkins, Antonio Brown, Odell Beckham, Jarvis Landry, Thielen, Diggs, AJ Green. A liga legjobb elkapói. (És lehet, hogy van, akit kihagytam) Én nem biztos, hogy ha sorrendet kellene felállítani, 10-ből akár ketten a második helyre tennék itt Adams-t.

 22. 22

  bjeela

  Te el akarsz keseríteni?! Namegálljcsak! A medvéim vikingeket fognak reggelizni mostantól, csak hogy szokják a rendet.

  Na, jó, vegyük komolyan, mert mégiscsak illetlenség ez a felesleges álmodozás: a Bears veretlenül nyeri a csoportot, Trubisky lesz az MVP és a PO-ban is veretlenül hozzuk a rég megérdemelt gyűrűt, hogy többé ne hörpölhessenek pezsgőt a Miami-i fickók olyan kéjes pofával.

  Amúgy a realitás, hogy idén a Bears talán(!) második lesz a csoportban(hogy váljon szenilissé az áruló Fangio!). Túl nehéz a sorsolásunk.

 23. 23

  Krisztian Fekete

  Látod, Thomast ki is felejtettem. Pedig igen, ő is ott van a mezőny elején.

 24. 24

  ClayMatthews52

  amúgy mi alapján mondod azt otthonról, hogy beképzelt?

 25. 25

  Fetyke

  Nos akkor! :)
  Szerintem jelenleg ezt a csoportot megjósolni lehetetlenség. Igazából ezt mutatja kronikk cikke is, aki szépen leosztotta a csoportmeccseket egyenlő arányban (4-2) a Bears-Packs-Vikes hármas között. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Lions ugye nem szerezne győzelmet, de szerintem ez nem így lesz. És a csoport megnyerése pontosan az egymás elleni eredményeken fog múlni, egészen pontosan azon, hogy ki tudja kétszer megverni a detroiti oroszlánokat, és ki hullajt ellenük értékes “w”-t, illetve még azon, hogy ki tudja a maga javára fordítani az egymás elleni többi párharcot. A csoport sorsolása előzetesen nagyon nehéznek tűnik (főleg a Packs-Vikes párosé) így szerintem 11, de akár már 10 győzelemmel is lehet vinni a csoportot.
  A csoportban két sötét ló is van számomra. Az egyik a Lions, de tőlük nem várom, hogy bele tudjanak komolyan szólni a csoport győzelemért. A másik a Packers. Még én is mindig a “Rodgers mágia” alatt vagyok, és nem akarom elhinni, hogy ez a csapat tényleg azt fogja tudni nyújtani, mint amit gondolok róla. A védelmet tényleg szépen megerősítették (bár nem ott, ahol leginkább szükség lett volna rá), de támadó oldalon semmit nem tettek a javulásért. Ezzel együtt szerintem Packers-Vikings versenyfutás lesz a csoport megnyeréséért.
  Én a maciknál a bjeela-nak felsoroltak miatt komolyabb összeesést várok, ezért szerintem ők lesznek a csoport haramdik helyén.
  Kedvenc csapatom esetében bizakodó vagyok. A tavalyi legnagyobb problémát, a támadófalat azért csak sikerült valamelyest megerősíteni, mind játékosok igazolásával, draftolásával, mind pedig edzők szerzésével. Valamint nem hagynám figyelmen kívül azt a tényt sem, hogy idén az NFC keleti csoporttal mérkőzik meg a csoportunk, Cousins pedig elég jól ismeri mindegyik csapatot, ami előny lehet. Kubiak meg ugye 3 év még Denverben volt edző, ő meg azt a csoportot ismeri valamelyest.
  Szóval a lényeg szakmai szempontból, hogy ezt a csoportot minden második évben a Vikings nyeri, és most második év van! :)

 26. 26

  bjeela

  Mi van Fetyke, az első búr háborúban elvesztetted a humorérzékedet? Mit komolykodsz itt? Hidd el, rosszul áll neked. :D
  Amúgy bennem is ott van a félsz, hogy ebből idén nem lesz PO, de azért kapaszkodom az utolsó szalmaszálba, mint elbizonytalanodott kőolaj-forgalmazó a globális felmelegedésről szóló rémhírek helyett Donald Trumpba. Végülis a Föld lapos és majdcsak lefolyik a szélén a felesleges szemét…

 27. 27

  Gáspár Bollók

  Azért erre a minden második évre ne vegyél mérget :D Mióta van NFC North a következő volt a győztesek listája: GB-GB-GB-CHI-CHI-GB-MIN-MIN–CHI-GB-GB-GB-GB-MIN-GB-MIN-CHI. Ebből látszik, hogy ha a CHI a csoportgyőztes, akkor a következő éveb a GB lesz az. (2006 csak egy hiba a mátrixban) :D

 28. 28

  katonadani

  mi nem tűnt fel a leveledben, ami álláskeresésre irányult? :D

 29. 29

  Tibor Cseh

  Inkább tekerj egy spanglit magadnak,attól megnyugszol.

 30. 30

  Zoltán Debreczeni

  Ez a 12-4 nálam egy kategória a Browns agyoncsapja a csoportját nedves álommal. Max 11-5 de azt is vért izzadva. Tippem 9-7 missed PO.

 31. 31

  Fetyke

  Mindig is komolyan vettem ezt az oldalt. :D
  Amúgy az utolsó mondatomban benne van minden szakmaiságom. :) Amint látod, Green Bay-ben értették is. :D
  A baj csak az, hogy neked még ez alapján sem tudok sok jót ígérni. Nyertetek már a Packers, magatok és a Vikings (kétszer is) után is. Legközelebb bizony már csak a Lions után tudtok csoportot nyerni. :D

  ui.: egyébként jelentkeztem állásra Daninál, de még nem jelzett vissza. :) Szóval muszáj villognom kicsit. :D

 32. 32

  Fetyke

  Most már mindegy, mert hold outolok. :D

 33. 33

  Krisztian Fekete

  De ugye nem gondolod komolyan, hogy a szurkolók csak azért kedvelik valakinek a játékát, mert a kommentátor jókat mond róla? Rodgers játéka azért tényleg elég egyedi, jól látja át a pályát, jól mozog a zsebben, és azon kívül is, és nagyon pontosan tud passzolni, sőt, ha kell, még meg is futja.
  . Sajnálatos, hogy az elmúlt két évben több sérülése is volt, és a védelem is kevesebbet tudott hozzátenni a csapat eredményeihez. Ha valóban nézted a meccseket, akkor tényleg láthattad, hoy sokszor szinte csak rajta múlt, hogy mi lett az eredmény. És igen ha 6-8 másodperc után sincs kinek passzolni, akkor szerintem is ki kell dobni a pályáról. Nagy várakozásokkal tekintek erre az évre. Megújult védelem, új edző, motivált csapat, és éles Rodgers, ráadásul az elmúlt szezonban még letképes futójáték is volt. Ezért reménykedem. És majd kiderül, a szezon megerősít, vagy rámcáfol.

 34. 34

  LG

  Uh van itt minden :) Tényleg nagyon rühelled a srácot, ez már biztos, de a fanokat akkor sem tudod meggyőzni, akármennyit írsz is :D Vannak lentebb részigazságok (pl. kidobálás, gyenge szezon, beképzeltség), de ez egy kőkemény hater hozzászólás. Nyilván ez is egy vélemény, el kell fogadni, de nem tudom mit vártál :) (pofonpolc, zseniális! :D )
  A győzelmeket sokan másokhoz hasonlóan én is eltúlzottnak érzem, de ez egy fan szerkesztő véleménye. Kívánom, hogy ne jöjjön be ez a jóslat… legyen meg több győzelme a Packersnek XD
  A labda kidobálás szerintem nagyon kevés embernek/szurkolónak szimpatikus, de ha nem tetszik írj neki inkább Twitteren, hátha elolvassa és megfogadja ;)
  Már alig várom a szezon kezdetét és a meccsek utáni kibeszélő fórumokat, remélem rád fog cáfolni ARod és a csapat is :)
  Peace! ✌️

 35. 35

  Tibor Cseh

  De nem érted,hogy ez az ember nem jò?A statjai világosan mutatják,azokat nézd!

 36. 36

  Kopi3.14

  Sok igazsága vagyon pedig.

 37. 37

  Tibor Cseh

  Nem vagyok Packers szurkoló.Szerinted ha a Rodgerst ès Bradyt elcserélték volna 10 évvel ezelőtt,akkor is ilyen statokat látnánk?

 38. 38

  katonadani

  borzasztó olvasni ezt a hate áradatot egyébként :D

 39. 39

  katonadani

  tények teljesen egyoldalú felsorakoztatása zajlik itt (mint hosszú labdatartás, ami nem negatívum, hanem játékstílus), és mindenért Rodgers a hibás mentalitás, bezzeg Brady, miközben senki nem hasonlította Bradyhez, senki nem szapulta bradyt h system qb vagy mittudomén.

  Lehet a személyiségét utálni, nem is feltétlen hibáztatlak érte, de a játékát ilyen módon szétszedni és ennyire egyoldalúan szapulni, nagyon nem fair és reális.

 40. 40

  Gáspár Bollók

  Már ne haragudj, de ezt a hírfolyamot, amit gyártasz még olvasni is nehéz, de az, hogy a statisztikákat úgy sorolod, ahogy éppen a mondanivalód kívánja, az egy kicsit hiteltelenné tesz. Állandóan a mondanivalód alátámasztására húzod elő azt, hogy mi csapat, mi egyéni statisztika. Ha valamilyen statban a legjobb, előrántasz valamit, amiben többen megelőzik. Igen, még a legjobb QB-k sem vezetik az összes statisztikát (jó ha egyet), hiszen az függ a játékstílusuktól, a csapat stílusától egyaránt. Én GB szurkoló vagyok, és örülök, hogy itt játszik Rodgers, még ha Breest jobban is kedvelem. Én nem kedvelem a Brady körüli hypot, ugyanakkor elismerem (a tavalyi hullámzó teljesítménye ellenére is), hogy abban a rendszerben amiben van, tökéletesen passzol. Átlag feletti QB (igen, tán az egyik legjobb), de ami szerintem a legnagyobb erénye, az a hideg feje, amivel még a rossz napjaiban is hoz egy átlag feletti game manager szintet. És soha nem fogjuk megtudni, hogy ha megkevernénk a QB-kat és csapatokat, ki milyen karriert csinált volna, mert nem a QB egyedüli teljesítménye határozza meg a csapat eredményességét és viszont.

 41. 41

  bjeela

  Nem ismerek rád, Fetyke, berottyantottál egy kis feladattól? :D

 42. 42

  LG

  Rendben, a hater nem olyan értelemben értendő, mint aki telefröcsögi különféle jelzőkkel a kommentet. Te csak bele akarod magyarázni a statisztikába annak az ellenkezőjét, amit sokan állítanak róla (clutch, jó játékos stb.). Ezt elfogadom. De homlokegyenest az ellenkezőjét állítani is meredek, akármennyire visszataszító is a csávó stílusa. Tény, hogy nincs annyi eredmény mögötte, mint korábban (értsd hullámzó a teljesítménye), de ez van, sok tényező van egy csapatnál (edző, ellenfél, csapattársak, Fortuna… csak hogy egy párat említsünk). A lényeg, egyik tábor sem fogja meggyőzni a másikat, de úgy látom még a vélemények közeledése sem merül fel :)
  (A végén a GB szurkolók lesznek az új Patsesek, akik ugranak mindenre :P vagy már nem?)

 43. 43

  Gáspár Bollók

  Ha fizeted a munkaidőmet, bárkiről tudok hater statisztikákat összekalapálni :D
  És csak egy példa, abból kiindulva amit írsz, hogy a statisztika mennyire nem ír le mindent. Az hogy a pff szerint olyan jó a fal előtte (ez mondjuk szerintem igaz, bár rengetegen fogják az ellenkezőjét állítani, pl, statisztikai alapon az elszenvedett sack-ekből kiindulva), nagyban azért is van, ahogy mozog ARod a zsebben. Nézd meg egyszer, hogy az éppen beszakadó falnál milyen szépen lép úgy a megvert védő mögé, hogy az holding nélkül újra felvehesse az emberét. Na ezt nem mutatja a statisztika. (de úgy érzem, hogy ezt neked úgyis hiába magyarázom…)

 44. 44

  bjeela

  Na, ez itt a gond kérem. Ha már egy főszerkesztő sem bírja teljesíteni a PISA teszt alapelvárásait szövegértés tekintetében, akkor mit várhatunk a társadalomtól? :D Most abba ne menjünk bele, hogy nem is volt levél, mert az túl olcsó kifogás lenne… ;)

 45. 45

  katonadani

  részemről parttalannak éreznék egy vitát veled, mert Michael Bennettnél is ez volt, most sem lenne másképp :D
  a számos érvedre: a számokat is úgy csűröd, csavarod, ahogy akarod, olyan apró dolgokat hozol fel, amiket akarsz és segítik az álláspontod. Nincs egy szám, ami igazságot tud szolgáltatni.

  De például nézzünk három elég átfogó dolgot, még ha nyilván ezek sem tökéletesek:

  – karrier passer ratingben Aaron Rodgers a valaha volt legjobb.
  – PPF helyezlsei karrierje során 2008-cal kezdve:
  6., 6., 3., 1., 2., 4., 1., 14., 4., 13., 6.
  – DVOA helyezései karrierje során 2008-cal kezdve:
  14., 9., 4., 1., 4., 6., 1., 17., 8., 14., 13

 46. 46

  bjeela

  Nem tehet róla, közléskényszere van.

 47. 47

  bjeela

  “…ezt neked úgyis hiába magyarázom…” Akkor mi a fenének teszed? Én is ecccer belemásztam Tomival egy ilyen adok-kapokba, de felesleges. A srác nagyon ráér és mindig neki van igaza. :D

 48. 48

  bjeela

  micsinájjak, zseni vagyok :D

 49. 49

  bjeela

  Én csak azt nem értem, hogy ha ennyire szar ARod, akkor mi a szarnak nézegeti a meccseit még késő éjszaka is TB12?

 50. 50

  ahanem

  TB12 egy amatőr, s csak néha szeretné azt látni, hogy milyen is lehetett volna a játéka akkor, ha nem egy olyan csávót kap edzőnek, aki edzés helyett inkább pofánlövi a játékosait.

 51. 51

  Tom in Black

  Ezzel a Ricky Skaggs bluegrass dallal szeretnék üzenni ARod-nak, minden Packers drukker nevében!
  Sose változz meg jó Aaron, mindenki így szeret, ölre mennek érted! :D

  https://www.youtube.com/watch?v=771PaFa0xUk

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team