About the author

5 Comments

 1. 1

  cshemiv8

  Ott tartunk ha valakinek gondja van kiirja magából a világhálóra,ahelyett hogy megbeszélné azt az öltözöben négyszemközt.Az edzők meg lassan a posztokbol fogják tudni ki milyen lelkiállapotban lesz a hétvégi mecsen.Szar műanyag világ:D Persze a cicababákat visszajelölik,mert nem mind kamu és dugni mindenki szeret:D

 2. 2

  Fetyke

  Legalább válaszolt! :)
  Mondjuk az ilyen sztárok, mint BB vagy Tibi nyilván nem is maguk csinálják a közösségi médiájukat, hanem egy profi stáb intézi azt. BB-nek ideje sem nagyon lenne rá. :) Azért a kisebb “vízhordóknál” érdekesebb ez a téma.

 3. 3

  Antal Kovacs

  Nem tudom, elég könnyűű kiszürni a kamu profilt. Aki 13 után tud még számolni, az nem jelöl vissza minden szart (tudom, sztár sportolóként ezer jelölés jön naponta, na de pont ezért kell óvatosnak lenni..)
  Én bejelöltem Tom Brady-t de hamar leeresztette a lelkesédesemet. Aztán próbáltam kamu profilllal, erre BB írt egy ilyet, hogy “tudom hol laksz, ne akard, hogy odaküldjek 2 DL-t…”

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Bezzeg a régi időkben! “ezek a mai fiatalok csak a barlangrajzokkal foglalkoznak egész nap. Bezzeg az én időmben kurvanagy gödröt kellett ásni a patakparton, ha mammutot akartunk látni.” /Brughbragh. Ősember. Rudabánya.

 5. 5

  cshemiv8

  Kaparós teloról nem tudok irni de ha hazaertem majd bekurglizom a komondor64emet?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team