Connect with us

Hír

Marvin Lewisnak nem hiányzik az NFL

Marvin Lewis 16 évet húzott le főedzőként és 11 évet asszisztens edzőként az NFL-ben, a Bengalstól való menesztése után az Arizona State focsicsapatánál vállalt el egy állást speciális tanácsadóként. Elmondása szerint pedig egyáltalán nem hiányzik neki a profi futball közege, ráadásul nem is tervez visszatérni, jól érzi magát ott, ahol van. És nem hogy visszatérni nem tervez, meccseket sem akar nézni.

Azért néztem meccseket, mert hatással volt arra, amit csinálok. Most valószínűleg több időt fogok tölteni golfnézéssel, mint focival, ráadásul az ASU-nál a dolgaim miatt valószínűleg elég elfoglalt leszek vasárnaponként.

Lewis kedélyesen beszélgetett egyébként a CBS Radioban több dologról is, de ennél a témánál nagyon szűkszavú volt. A személyes kedvenc válaszom arra a kérdésre érkezett, hogy vajon a vezetése alatt miért nem ment a Bengalsnak a rájátszásban.

A másik csapat mindig több pontot szerzett.

Nagy szerencse egyébként, hogy Marvin Lewisnak nem hiányzik az NFL, mert minden bizonnyal az NFL-közösség nagy részének sem hiányik Marvin Lewis.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!