Connect with us

Hír

Mégis távoli a Michael Thomas hosszabbítás?

Tegnap reggel még arról számoltunk be, hogy a hírek szerint közel a megegyezés a Saints és Michael Thomas között, ami a legjobban kereső elkapóvá tenné Thomast. Most viszont ellentétes információk érkeztek, ugyanis a NOLA.com úgy tudja, hogy távol állnak a felek és jelenleg az sem biztos, hogy megszületik a szezonig az új szerződés.

Jeff Duncan hozzátette, hogy mindkét fél motivált tető alá hozni az egyezséget az edzőtábor előtt, de ez nem mindig jön össze. Minden bizonnyal a két tábor egy-egy kiszivárogtatott információját hallhattuk az utóbbi két napban – nyilván ez a játékosé, a korábbi pedig a csapaté.

Thomas egyszerre harcol új szerződésért Julio Jonesszal, Amari Cooperrel és AJ Greennel is, aki elsőként megkapja a nagy pénzt, felhúzhatja a többiek fizuját is.

Thomas 321 labdát halászott le a levegőből első három szezonja alatt, ami a valaha volt legtöbb egy játékostól első három évében. A listán egyébként Odell Beckham a második 288-cal, tehát sokkal túlszárnyalta ezt Thomas. Az pedig hamarosan kiderül, hogy éves átlagkeresetben mennyivel szárnyalja túl a Browns sztárelkapóját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!