Connect with us

Hír

Veterán elkapót igazolt a Saints

A Saints leigazolta Rishard Matthewst, így a korábban szebb napokat is megélt elkapó most Drew Brees-zel indíthatja újra a karrierjét. Már amennyiben sikerül a rosteren maradnia, jelenleg 12 másik elkapóval küzd a keretben maradásért.

 

 

Matthews 2012-ben 7. körös pickje volt a Dolphinsnek, négy évet töltött Miamiben. Ha nem is volt soha WR1 szinten, egy megbízható 2-3. számú elkapónak mindig is jó volt. Ez különösen karrierje második csapatában, a Tennessee Titansben mutatkozott meg (az újonc szerződése lejárta után igazolt el a Dolphinstól), ahol rögtön 945 yarddal és 9 TD-vel nyitott, és bár a második szezonja nem volt ilyen jó, Marcus Mariota egyik legjobb célpontja volt.

 

A 2018-as szezon viszont valamiért borzasztóan alakult számára. Hiába hosszabbította meg augusztusban egy évvel a szerződését a Titansszel, ennek ellenére nem kapott játékidőt – emiatt még szeptemberben kérte az elbocsátását, amit a csapat teljesített is. Ezután aláírt a Jetshez, de két elkapás és 13 yard után IR-re került, majd FA lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!