About the author

4 Comments

 1. 1

  Tamer Link

  Garoppoló leigazolásakor volt egy kis zsivaj a magyar szurkoló táborban. Jómagam nem értettem és Wentz esetében sem értem, hogy egy nyilvánvalóan sérülékeny irányítóra építenek ekkora összegben úgy, hogy PO-ban még nem bizonyított és éppen az utolsó szezon utolsó meccsei mutatták meg, hogy a két eléggé sztárolt ifjú titán nem tudta hozni azt amit elvártak tőlük. Garoppolóval hatalmasat szívott a SF 49’s. Intő példa lehetett volna.

 2. 2

  apollo

  Egyébként sokadszorra átrágva ezt a szerződést szerintem az lehet a háttérben hogy Wentz-et akarják megnyugatni, hogy ne féljen az újabb sérüléstől. Fejben megzavarhatja ha az lebeg a feje fölött hogy megint megsérülök és vége a karrieremnek. Most már bármi lesz gazdag ember és koncentrálhat a játékra.

 3. 3

  ahanem

  Hát, az a bizonyos irányító MVP-formában játszott és PO-ba juttatta a csapatát, amiből később a franchise első Super Bowl győzelme lett. Egy ilyen embert inkább megfizetek, mint egy olyat, aki semmit nem tett le az asztalra. Emellett jóval olcsóbban megússzák így, mint ha 1-2 évet várnának.

 4. 4

  G

  Én nem is értem azokat akik itt a Wentz sérülékeny vonaton ülnek.Nyilván ennyit tudnak róla.Játszani meg soha nem látták.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team