Connect with us

Érdekességek

A Madden szerint az Eagles és a Cowboys a két legjobb csapat a ligában

Sokan ki voltak akadva az egyes játékosok Madden-értékelésein, többek közt maguk a játékosok is. DeMarcus Lawrence, a Cowboys pass rushere például bojkottra hívta a dallasi szurkolókat, hogy ne is játszanak a videójátékkal, mert az ő értékelése nevetségesen alacsonyra sikerült szerinte. A csapatértékelésekre pillantva viszont talán mégsem fogják bojkottálni a Cowboys szurkerei a Madden20-at.

A Dallas ugyanis a második legjobb értékelést kapta a Maddentől idén (88), egyedül a csoportrivális Philadelphia Eagles előzi meg Prescottékat, a sasok 89-es ratinget érdemeltek ki a készítők szerint.

Mögöttük három csapat jön holtversenyben 87-es értékeléssel: a Patriots, a Saints és a Packers. Őket pedig 86-os ratinggel a Falcons és a Colts követi, majd 85-tel futott be a két Los Angeles-i gárda.

Négyen kaptak 84-es értékelést (Steelers, Panthers, Chiefs, Bears) és öten 83-asat (Vikings, Texans, Redskins, 49ers, Browns). Ezután 81-gyel következik a Titans, a Seahawks, a Ravens és a Broncos, majd 80-nal a Raiders, a Lions és a Bengals.

Hét csapat nem érte el a 80-as határt, a Jaguars 79-es értékelést kapott, a Jets, a Cardinals, a Buccaneers és a Bills 78-asat, a Giants 77-eset, majd a lista végén kullogva a Dolphins mindössze 74-eset.

Most pedig arra a kérdésre keressük a választ, hogy szerintetek melyik gárda van leginkább túl-, illetve alulértékelve. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!