About the author

21 Comments

 1. 1

  Krisztian Fekete

  Jól van, legalább megpróbálták. Grudent meg eddig sem szerettem.

 2. 2

  Fetyke

  Azt azért tegyük hozzá, hogy a Raiders-nek fontosabb, hogy idén a (csoport utolsó) helyére kerüljön a Bears. :)

 3. 3

  bjeela

  Nekik lehet, de nekem nem és ez az, ami igazán számít. :D

 4. 4

  bjeela

  Gruden egy szerethető figura, de egy seggfej. Legalábbis eddig amit művelt, az nagyon gáz.

 5. 5

  camillo 7777

  Telkesen mindegy volt a Raiders szempontjából. Ha a Packershez trade-lik akkor a Packers nyeri a csoportot. Mack volt a külömbség a két csapat között.

 6. 6

  Fetyke

  Azért ez nagyon erős túlzás. A Packs offense semmivel sem lett volna potensebb Mack-el a tavalyi szezonban. :) Arról nem is beszélve, hogy a secondary attól még ugyanúgy lukas maradt volna.
  Ráadásul nem is értem igazán, hogy a csomagosok mit akartak Mack-el, mert ha jól tudom, akkor a Packers védősémája más mint a Bearsé vagy a Vikingsé, ahol egy ilyen jó klasszikus DE igazán érvényesülni tud.

 7. 7

  katonadani

  egyrészt a Bears és a Packers is 3-4-et használ alapjáraton (a Vikings 4-3-at), másrészt úgyis nagyrészt nickel felállásban vannak, harmadrészt pedig aki nem tudja Macket használni, az menjen is fenébe az NFL-ből :D
  és egy ilyen pass rusher a secondaryt is erősítené közvetve, hiszen minél kevesebb ideje van egy QBnak, annál könnyebb a sec dolga is

 8. 8

  Debreceni József

  Alapjaiban építi újra a franchise-t, ezért érthető ez a lépés. A kapott érték már kevésbé, illetve én bizony még Carrtól is megszabadultam volna. Las Vegasban kell virítani, nem most. Most építkezni kell.

 9. 9

  Fetyke

  Megy ez az elemezgetés nekem! :D
  De egyébként mindegy is! Mert a lényeget elfelejtettem hozzáírni. Ha nem jön közbe semmi váratlan, akkor tavaly is vittük volna a csoportot, idén pedig visszük is, bárhol is játsszon Mack. :D

 10. 10

  Krisztian Fekete

  Majd meglátjuk, mennyire számít.

 11. 11

  Zoltán Debreczeni

  10 hónapja volt a Mack trade. Igazán tanulságos visszaolvasni a kommenteket. Persze KD tippje, hogy a Tschichago bejut az bejött.

 12. 12

  bjeela

  Stimmel, építkezni kellene, de én csak rombolást látok.

 13. 13

  bjeela

  Nekem? Nagyon is! :D

 14. 14

  bjeela

  Csak azt nem értem, hogy csinálod: egyszerre aludni/álmodni és közben verni a klaviatúrát. Orvos látott már? :D

 15. 15

  Debreceni József

  Ahhoz hogy új házat építs le kell rombolni a régit. Le az alapokig. Mondjuk ettől függetlenül az 50 forintos bontott téglát nem kellene 10 forintért adni?

 16. 16

  Debreceni József

  Azt nem mondtam hogy látom a koncepciót abban ahogyan csinálja. A miértjét értem, én is ezt csinálnám, mondjuk nálam Carr ment volna elsőnek. Van 10 éve, lássuk mit alkot. Ha van esze körbeveszi magát jó szakemberekkel. Mayock szerintem az, bár a draft nem ezt mutatja. Ne legyen igazam de félek tőle hogy csak bábunak kellett, továbbra is Chuckynál a döntés joga. Jó lenne ha bízna benne kicsit.

 17. 17

  bjeela

  Ja, ha csak a miértje, akkor egyezünk. Ahogy Carrt illetően is. A “van tíz éve” már szvsz necces. Jó esetben öt… ;)

 18. 18

  Debreceni József

  A franc se tudja, a Raiders a “legszegényebb” franchise, ennél rosszabbak meg szerintem nem lesznek mint az uccsó ket Oaklandi szezonjuk lesz.

 19. 19

  bjeela

  Értemén, de ha van egy házad, amiben van néhány tökéletes elem, amire lehetne alapozni az újat, akkor azt részint nem hajigálod ki, vagy ha mégis, akkor qrva sokat kérsz érte(jó, Mack esetében tőlünk meg is kapta, hogy rohaggyonmeg). Azonban a romboláson már rég túlvan az ipse, de nyomát nem látni, mire építi a következő épületet. Ezért mondtam, hogy én csak rombolást látok, építésről pedig egyedül AB megszerzése árulkodik, ami a pályán jó hír, de az öltözőben már kérdéses. Carr meg középszar, egyre gyengülő mutatókkal, nem is értem, miért kapaszkodik bele, hacsaknem azért, hogy vele kihúzza a következő draftig, ahol majd behúzza mondjuk Tua-t, vagy Trevor Lawrence-t. Kicsit olyan érzésem van, mintha Gruden bulinak tekintené az egészet.

 20. 20

  bjeela

  Az majd utólag kiderül, bár nem lennék meglepve, hogy Gruden nagyon beég. Még azt az öt év sem biztos, hogy meglesz neki.

 21. 21

  camillo 7777

  Én úgy gondolom, hogy itt nem szimplán egy jó játékosról beszélünk ,hanem egy vezérről, aki akár még 4-5 csapattársa képességeit is feltudja húzni a puszta jelenlétével. A Packersnek volt pár igazán szoros meccse nagy csapatok ellen ahol éppen ,hogy elmaradt a győzelem (Rams, Seattle, Vikes és a szezon végén már voltak teljesen motiválatlan vereségek pl (Cards, Lions).
  Egy ilyen kaliberű játékos hatására akár ebből lehetett volna egy 10-6 vagy 11-5-ös szezon is.
  De ez már történelem, soha nem tudjuk meg.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team