About the author

19 Comments

 1. 1

  Tizenkettes

  Amin kicsit csodálkozom, hogy Tyrek Hill említve sem lett. Persze ha erkölcsi okokból, azt megértem, de az a rohadék ettől még egy nagyon jó WR, és ha nem is a legjobb, lehet, hogy csereként számításba vettem volna. Március 1-jén töltötte be a 25. életévét. Egyébként az NFL hivatalos szezonkezdete március 13-án volt, úgyhogy Luck simán befért. :)

 2. 2

  bjeela

  Most már csak az a kérdés, kedves renningan, hogy nálad melyik a legjobb banda: a 25 alattiak, a 25-30-as társaság, vagy a vének tanácsa? Amúgy az nagyon érdekes, hogy a 25 alattiaknál és a 30 felettieknél vannak a legjobb QB-k, közte meg Luckot és Wentzet, a két egészségügyi kockázatot leszámítva középszar a kínálat. Ennek ellenére nálam ők a befutók, mert minden másban nagyon állat a társulat.

 3. 3

  katonadani

  amúgy ez jogos, mert sztem egyébként a liga legjobb skill playere, de mindenképp legkülönlegesebb és legveszélyesebb

 4. 4

  ahanem

  Szeretnék látni egy olyan lapot ami leírja hogy milyen útvonalakból mennyi yardot hozott össze Hill, mert az szerintem nagyon érdekes lenne.

 5. 6

  katonadani

  a védelmet még tessék megvárni ezzel :D

 6. 7

  renningan

  Lesz külön cikk róla. Leírom mit gondolok, ti meg szavazhattok :) illetve várom majd kommentben a véleményeket, H szerintetek melyik a legjobb :)

 7. 8

  ahanem

  route tree alapján lebontott statokra gondoltam, de ez is segít, köszönöm,

 8. 9

  katonadani

  tudom, de olyan nem volt PFFen :D

 9. 10

  ahanem

  pedig tőlük reméltem hogy csinálnak valami hasonlót, az érdekelne leginkább, hogy a nagyrészt vertikális útvonalak mennyire vannak többségben a produktum függvényében, amihez nekem pl elég meglepő volt, hogy a 20+ yardos passzoknál ennyire ergya statokat látok a középhosszúhoz képest

 10. 12

  katonadani

  szerintem amúgy csinálnak, de az már csak a csapatoknak elérhető, még a legjobb public előfizetéssel sem

 11. 13

  katonadani

  hosszú labdáknál még így is bőven liga felett van szerintem, azoknál nagyon rossz a comp% úgy összességében

 12. 14

  ahanem

  ez pedig majd egy nagyon jó oldal lesz ha az alkotók elképzelései szerint működik majd, ez mindenképp egy jó irány. ezért is köszönettel tartozok

 13. 15

  bjeela

  Hoppla, beletrafáltam? Ennyire holt ez a szezon? :D OK, várom.

 14. 16

  bjeela

  Van benne vmi, de ha csak a támadókat nézem, akkor a “középkorúak” még a gyengécske QB-kkal is jobbak.

 15. 17

  renningan

  Hill valóban az NFL egyik legjobb elkapója. Nem tenném a legfelsőbb polcra, ahol Michael Thomas, Hopkins, Julio Jones és AB van, de az azutáni, még mindig elit kategóriába beférne. Sőt, ha egy tökéletes triót kellene összeállítani, akkor az unikális tulajdonságai miatt jó eséllyel beférne harmadiknak. Ennek ellenére meg sem fordult a fejemben, hogy ő beférjen a keretbe.

  Ennek oka csak közvetve az, hogy egy barom. De ahogy Gurleyt sem tettem be a térde miatt, úgy Hill sem fért be. Egyszerűen nem szeretem az olyan játékosokat, akiknél kérdéses, hogy pályára léphetnek-e. Ha valaki mondjuk ACL-ből lábadozik, akkor megadom neki az esélyt, mert lehet sérülés után is jó formában lenni. De ha valakit kénytelen vagyok 40-50 százalékra limitálni, vagy Roger Goodell bármikor eltilthatja 8 meccsre, egy szezonra, határozatlan időre, abból sok haszon nem lenne. Van, aki szeret 19-re lapot húzni, ha mondjuk az lenne a helyzet, ami a 25 év alattiakkal, akkor természetesen beférne Hill, mert nincs sok különbség aközött, hogy játszik, vagy ha csak egy közepes körüli elkapóm van cserének. De itt, ilyen felhozatal mellett nálam egyszerűen nem érné meg a kockázatot, hogy olyan játékost válasszak, aki bármikor úgy járhat, mint Ray Rice.

 16. Pingback: All-Peak – Defense | Fűzővel kifelé!

 17. 18

  Wyatt

  Na majd amikor Jimmy jobb idenyt fut, mint Luck^^

  Futonal, elkaponal, tight endnek, guardnal is van jobb csere, mint kezdo

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team