About the author

5 Comments

 1. 1

  katonadani

  csak néhány személyes vélemény, ahol eltérően látom – semmi kardinális, csak gondoltam leírom :)

  Szerintem Mahomes a liga jelenlegi legjobb irányítója, ha a 2019es szezonra kéne QBt választanom, ő lenne az. Tudom, hogy nem sokan osztják majd ezt a véleményt, de nem baj :) Breesnél én nagyon tartok, hogy idén visszaesik, az év végén láttunk erre utaló jeleket és lehet kihúzom a gyufát, de az sem véletlen, hogy a Patriots is nagyon sokat fut. Brady ellen nem fogok fogadni az biztos, de 2nél több évet már tényleg nem látok benne.

  Az Edge poszt nálam egyáltalán nem egyértelmű, de lehet én is a 30 felettire raknám végül a voksom. Viszont ez a Bosa-Garrett-Hunter trió is félelmetes. Nálam egyébként Mack a legjobb pass rusher a ligában és hajszállal mögötte Miller.

  Safety is érdekes kérdés, a kezdő duót nézve nálam a 25 év alattiak nyernének, szerintem az Adams-James kettős a liga legjobb két strong safetyje (sémát nézve persze nem szerencsés két főleg SS-ben kiemelkedő játékossal játszani, még ha persze egyébként faszán meg is oldanák a másik szerepkört, meg egyébként is elmosódik azért ez a két szerep manapság), és összességében is top5 safetyk.

  Reshad Jones szerintem már “kuka” a többiekhez képest (kezdő biztos nem lenne egyik másik korosztályban sem, és már Weddle-t sem tenném egyikbe se), szal nálam ezt a kört a 25 év alattiak nyerik, főleg h Bates és Hooker is nagyon jó volt első (utóbbinak első teljes) évében.

 2. 2

  bjeela

  Nézetkülönbségek:

  Offense

  QB: nálam is – Danihoz hasonlóan – Mahomes az első, mert elképesztő dolgokat művelt. Tisztelem a tapasztalatot, de a srác annyira jó, hogy lehetetlen, hogy ne ő kapja a legjobb QB elismerést ebben az összevetésben. Cserének viszont nálam inkább TB12.
  WR: Minden tiszteletem ellenére nálam a vének simán vannak olyan jók, mint a középkorosztály, de igazából nem tudom megindokolni, eccerűen ez egy érzelmi döntés nálam. Itt simán iksz.
  OT: Egyedül Withworth miatt vannak kétségeim, de a többi stimmel.

  Defense
  Edge: ugyebár nem kérdés, hogy nálam is Mack. ;) Ja, és Bosa miatt halvány dunsztom sincs, hogy ki itt a harmadik.

  A többi viszont nálam stimmel.

 3. 3

  Tizenkettes

  A QB-ek esetében úgy vagyok, hogy azért egy félelmetesen jó, de lényegében bemutatkozó szezonnal még ne ugorjon át senki egy Brees-Brady párost, tehát ehhez még egy MVP-cím se legyen elegendő. A WR-eknél is meghatározó volt, hogy Brown, Jones és Green nemcsak az elmúlt 5-6-7 évben, hanem szerintem a jelenben is a csúcskategóriát jelenti. A 25-30-as korosztályt nézve Beckham, Evans és Hopkins ugyan nagyon jó (különösen Hopkins játékát kedvelem), de szerintem az “öregek” jobbak, megbízhatóbbak, tehetségesebbek. A kezdő tackel-ök és guardok között a két korosztályban holtversenyt hirdettem Whitworth és Yanda miatt. Így pedig, hogy a centereknél egyértelmű a “fölény”, még a gyengébb RB és TE posztokkal együtt is a 30+-os társaságra tenném a voksom.

 4. 4

  bjeela

  Feltételezem ez most egy akut állapot leírása, hiszen a játékosok egy része jövőre már lehet, hogy más csoportba kerül. Ergo a minősítés is akut helyzetről árulkodik, nem egy életútra utal. Ebből fakadóan merészeltem azt állítani, hogy az elmúlt szezon teljesítménye alapján a legjobb QB Mahomes. Talán nem tévedtem. Ha mégis, ám legyen, de ez akkor is az én véleményem. Olyannyira az enyém, hogy bár a Dani is hasonlóképpen vélekedik, de az meg az övé és bizonyos pontokon eltérünk. Van ilyen.
  Ami a WR-eket illeti, nos ebben egyetértünk, de én az akut állapot miatt is aszondom, hogy azok a fickók rohadtul jók. Én pl. baromira elnézném eccer, hogy mire lenne képes Fitzgerald egy Mahomes szintű QB mellett. Hátbaz+, szerintem olyan durva rekordok születnének, hogy namég.
  Ennek ellenére nálam még mindig a 25-30-as társulat a legerősebb.

 5. 5

  Everlast77

  Én akkor vinném az All-Over-30 támadókat, de a Brédyvel a kezdőben, védőoldalra meg jöhet az All-Peak….oszt jónapot :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team