Connect with us

Hír

Deion Jones után a Lions két legjobb védőjének is új szerződést intézne a szuperügynök

Drew Rosenhausnak jó hete van eddig, az ügynök ugyanis a liga  második legjobban kereső linebackerévé tette a Falcons tehetségét, Deion Jonest (az új szerződésével 14,25 millió dollárt keres évente). Az ügynök így most Detroitba utazott, hogy új szerződést harcoljon ki két ügyfelének, a cornerback Darius Slaynek és a DT Damon Harrisonnak.

 

 

Nem lesz egyszerű dolga, ugyanis mindkét játékosnak még két évig él a kontraktusa. Slay ez idő alatt 23,55 millió dollárt kereshet, Harrison pedig 16,25 milliót – előbbi átlagban még így is közel top 10-es, utóbbi viszont akár egy év alatt megkereshetné ezt az összeget.

 

Kettőjük közül vélhetően Harrison kap hamarabb emelést, bár nem valószínű, hogy ez egy új szerződés formájában fog megvalósulni. Jó eséllyel mindkét játékos jövő évi fizetéséből átcsoportosítanak 3-4 millió dollárt az idei szezonra, a hosszabbítást pedig kitolják jövőre. A védők – akik idén minden csapattevékenységet kihagytak – esélyeit növeli, hogy jelenleg mindketten pótolhatatlanok a csapatban.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!