About the author

11 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Megmondom én mit tennék a Texans helyében: elcserélném Clowneyt egy, a rosteren lévő left tackle-eknél jobb játékosra plusz egy legrosszabb esetben is jövő évi harmadik körért, inkább másodikért. Ezután fognám a 2-3. körös picket és odaadnám a Jaguarsnak Yannick Ngakoue-ért.

 2. 2

  Fetyke

  Add be az önéletrajzodat GM posztra! :D

 3. 3

  Fetyke

  Látod engem meggyőztél! :) Kár, hogy nem én vagyok a csapat tulaja!
  Szerintem teljesen jól látod kedvenc csapatod helyzetét, egy jó coachinggal sokkal többet ki lehetne ebből a keretből hozni.

 4. 4

  Debreceni József

  Az első dolgom lenne Bill O’Brien-t kivágni a 3,14-csába?. A támadófal edzővel együtt. Hoznék egy fiatal, tehetséges, friss lendületet hozó normális OC-t olyan playbook-al ami jobban fekszik Watsonnak, keresnék egy olyan faledzőt aki legalább tudja mit kellene a falnak csinálnia, Crennel maradhatna de csakis a backoffice-ban, a háttérből segítve a defense-t. Így talán lenne esély 2-3 éven belül szerezni egy gyűrűt Wattnak is. BoB-vel one and done vagyunk a rájátszásban, az egyetlen nyomorult győzelmünk a félkarú Raiders ellen volt. Hiába az állandósult playoff részvétel, ezzel a kerettel ez így kurva kevés.

 5. 5

  makosteszta

  Van konkrét csapat/játékos is a fejedben esetleg?

 6. 7

  Debreceni József

  A fotelből mindig könnyebb?

 7. 8

  Debreceni József

  Nincs, az o-line nekem magas?, de gondolom egy jó faledző tudná hova kellene bekopogni.

 8. Pingback: Julio bízik a tulaj szavában, nem holdoutol | Fűzővel kifelé!

 9. 9

  Krisztian Fekete

  Lehet, csak egy jó fotel kéne a kidpad mellé? :D

 10. 10

  Debreceni József

  Jó nagy kerekekkel, míg Sean McVay-nek saját alkalmazottja van aki vigyáz hogy ne álljon rossz helyen a mester, nekem elektromos lenne. Guruló fotel a partvonalon?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team