Connect with us

Érdekességek

Fitzgerald már idén lenyomhatja Tony Gonzalezt, de Jerry Rice sem elérhetetlen

Eddig is tudtuk, hogy Larry Fitzgerald minden idők egyik legjobbja. A Cardinals legendája idén ezt egy brutális statisztikával ráadásul be is bizonyítja (már ha egyáltalán kell neki bármit is bizonyítani): hacsak meg nem sérül, ő lesz minden idők második legtöbb elkapásával rendelkező játékosa.

 

 

Fitzgeraldnak jelenleg 1 303 elkapása van, míg a legendás TE-nek 1 325. Az elkapó legrosszabb szezonjában is legalább 58 passzt lehúzott, tehát szinte borítékolható, hogy idén meglesz neki a második hely. Ráadásul, ha a Cardinals új támadórendszere feküdni fog neki és esetleg látja a potenciált a csapatban, akkor Jerry Rice-ra is veszélyes lehet.

 

Minden idők talán legjobb elkapója 1 549 elkapással büszkélkedhet, ami a legtöbb valaha. Viszont ő 40+ fölött is aktív volt, Fitzgerald pedig még mindig csak 36 éves: ha az idei mellett még két szezont bevállal, akkor komoly esélye lehet megdönteni Rice rekordját.

 

Fitz karrierje során 86 elkapást átlagol szezononként, a tavalyi évét leszámítva az utóbbi négy évben háromszor is 100+ elkapással zárt. Rice jelenleg 246 elkapással vezet, ami messze nem behozhatatlan, akár két nagyon jó év alatt is sikerülhet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!