About the author

21 Comments

 1. 1

  Tibor Cseh

  Ezt eredményezi a dopping elhagyása.

 2. 2

  Tizenkettes

  Mármint azt, hogy hülyeségeket írsz? Megbukott valaha? És hát kb. ennyi.

 3. 3

  DrBaji Mihály

  Akkor decemberben már edzésbe is állhat…

 4. 4

  bjeela

  Őőőőő, izéééé, khm… Megértem a rajongás okozta elfogultságot, de azért az NFL sosem volt híres a doppingellenes harcáról. Legfeljebb szóban. ;) Ja, és nagyon kajolom a srácot, de ennyi sérülésből ilyen könnyedén felépülni “segítség nélkül”, háááát…

 5. 5

  cshemiv8

  Gronknak ez az első holtszezonja fősuli óta amit nem a családi konditermekben tölt(tesói még mindig szép példányok?)Élvezi az életet és jól is teszi?

 6. 6

  Tizenkettes

  Arról nem, de azért lazán osztogatják a 4 meccses büntetéseket tiltott teljesítményfokozók használata miatt… Mit jelent, hogy könnyedén felépült a sérülésekből? Szerintem egyik felépülése sem volt “könnyed”. Ez nem rajongás okozta elfogultság. Earl Thomas ütközése után annyi volt neki, Pollard miatt újra megsérült a műtött karja… Szóval bocs, de nem tudom, ezeket honnan veszed.

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  Én csak azt mondom, hogy a HGH az asszonynak kellett. Szemkörnyéki ráncok ellen. Az összes HGH erre kellett. Igen. Az a sok. Az, hogy papa pont akkor volt sérült? Véletlen!

 8. 8

  bjeela

  Akkor minden bizonnyal költői túlzások voltak azok a jelenetek a legjobb amerikai focis filmekben és valahogy az NFL doppingellenes harca is teljesen indokolatlanul szúrja a szakemberek szemét. Édes egykomám, én sok mindent elhiszek, de azért ennyire vakon nem túl szerencsés nekifutni a betonfalnak. Az ilyen cikkek szerinted viccből születnek? http://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-a-szabalyok-megengedoek-nehez-lebukni-doppinggal-2629509

  De ha nekem nem hiszel, kérdezd meg a FK szerzőgárdáját, a Dani biztos szívesen felvilágosít. :D

 9. 9

  Fetyke

  A foci és Brady biztosan nagyon hiányozni fog neki! Na de a másik serpenyőben ott van BB! Vajon ő is hiányozni fog? :D

 10. 10

  V-Speiche 413

  Nyilvän k sokat kell ahhoz dolgoznia vkinek, h ilyen fizikuma legyen es azt megtartsa. Ha visszavesz az edzesintenzitäsbol vagy a kaja nincs rendben, akkor összeesik.

 11. 11

  Nyílméregbéka

  Attól pont, hogy hízni szoktak.

 12. 12

  bjeela

  Abba sérült bele, hogy nem tudott másra nézni, csak az asszony egyre szebb orcájára és megbotlott, és pont úgy esett, hogy nyitott szájjal rázúdult a HGH-s flakonra, ami lecsúszott a torkán. Van ilyen. Bármelyikünkkel megeshet.

 13. 13

  bjeela

  Minden normális ember a pokolba kívánná BB-t, de mivel a normális embereknek is vannak gyarló jellemvonásai – úgyismint kevélység, kapzsiság és a hét fő bűn egyéb ide vonatkoztatható részei -, ezért belátja, hogy BB-re sajnos szükség van, hogy legyen gyűrűje, bajnok lehessen, ezért tűr. Aztán, ha már megvan a gyűrű és a sok lé, akkor már nyugodtan elküldheti BB-t oda, ahová alapvetően már az első pillanatban szerette volna. :D

 14. 14

  Zoltán Debreczeni

  :) azért vártam volna némi fogcsattogtatást a Manning rajongói klub részéről. :)

 15. 15

  Tibor Cseh

  Frissítés
  Tedy Bruschi a NE volt linebackere elszenvedte második agyvérzését.46 éves.Ő sem doppingolt.

 16. 16

  Tamer Link

  Decemberben tartsa mindig magánál a telefonját! DE lehet, hogy már korábban bejutunk.

 17. 17

  Tizenkettes

  Nem vagyok az “édes egykomád”…
  A nagy számok törvénye alapján úgy gondolom, a majdnem egy évtized alatt egy a New Englandre igencsak utazó komisszár irányította NFL-nek valamit találnia kellett volna Gronkowskiról, ha Bradyt is el tudták meszelni egy marhasággal. Gronkról ugyan nem állítom, hogy tiszta, mint a friss hó, te viszont Cseh Tibor “kiváló” hozzászólását kommentálva gyakorlatilag azt állítod, hogy valamit biztosan tolt. Ez azért különbség. Edelmannél is találtak valamit. Gronknál ennyi idő alatt hogyhogy semmi nem került elő?
  Arra a kérdésre egyébként mintha nem reagáltál volna érdemben (illetve sehogyan sem), hogy Gronknál ezeket a sérülések utáni “könnyed” felépüléseket honnan is szedted…

 18. 18

  bjeela

  Manning rajongói klub? Mármint Elire gondolsz? Nem ismerem őket… ;)

 19. 19

  Zoltán Debreczeni

  Peyton ügye volt ez.

 20. 20

  bjeela

  Elnézést kérek, részemről semmi ledegradáló nem volt az egykomámos megszólításban, de ha így érezted, akkor én hibáztam. Ahogy azt sem állítottam, hogy direkt Gronkról feltételezem, hogy folyamatosan szétcuccozta magát, bár nehezen hinném, hogy nem történt ilyen, mert ez egy igencsak általános magatartási minta az NFL játékosainál. És én erre alapozom azt, hogy nehezen hihető, hogy ebből Gronk kimaradt volna, hiszen szanaszéjjel verték a karrierje során. És igen, ezekből néha egészen meglepően gyorsan épült fel nem egyszer. Nem zárom ki a csodának a lehetőségét, miszerint ez Gronk kivételes regenerációs képességéből adódik, de – már meg ne bántódj – inkább vélem azt, hogy volt némi orvosi segítsége. ;) Ettől még Gronk az, aki: az egyik legnagyobb, akit volt szerencsénk a pályán látni.

 21. 21

  bjeela

  Sose gondoltam volna… ;)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team