Connect with us

Hír

Hat meccsre eltiltották a Seahawks legjobb védőfalemberét

Az NFL hat mérkőzésre eltiltotta Jarran Reedet. Mindezt egy 2017-es ügy miatt: egy nő azt állította a rendőröknek, hogy a játékos bántalmazta őt. Az ügyből nem lett semmi, Reedet még csak le sem tartóztatták.

 

Kissé fura, hogy az NFL illetékeseinek ennyi idő kellett ahhoz, hogy megbüntessék a játékost, de nincs mit tenni, kénytelen kiülni a szezon első hat meccsét. Óriási veszteség ez a Seahawks védelmének, tavaly remek éve volt, 10,5 sacket jegyezett és futás ellen is parádés volt. A csapat a szezon első hat meccsén játszik a Ramsszel, a Steelersszel, a Saintsszel és a Brownsszal is, vagyis a liga legjobb támadósorai közül néggyel.

 

Érdekesség, hogy az első hat meccsen nem lesz ott a tavalyi védelem két sack-királya: Reed ugye eltiltott, a 13 zsákolást bemutató Frank Clarkot pedig a csapat elcserélte a Chiefsszel. A Seattle két legeredményesebb játékosa így Quinton Jefferson és Jacob Martin maradt, mindketten három sacket szereztek. Mellettük Ziggy Ansah (tavaly hét meccsen négy sack) és az újonc LJ Collier terrorizálhatja majd az ellenfél irányítóit a szezon elején.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!