Connect with us

Hír

Jimmy Garoppolo: Csak a saját elvárásaimnak akarok megfelelni

Jimmy Garoppolo kis ideig a liga legjobban kereső irányítója volt a 137,5 millió dolláros szerződésével, de tavaly egy sérülés miatt nem sikerült megmutatnia, hogy rászolgált a nagy pénzre (amikor játszott, akkor is gyengén). Most teljesen egészséges és készen áll a bizonyításra – saját magának.

 

Nincs rajtam nyomás, hogy bárki elvárásainak megfeleljek a saját magamén kívül. Mindig elvárom magamtól, hogy magas szinten játsszak, szituációtól függetlenül. Ez a veled született versenyszellem. Ezért adunk ki mindent magunkból a pályán. A győzelmeket nem adják ingyen, ki kell érdemelned. Ez az egyik legjobb dolog a ligában, hogy mindenért meg kell küzdened

 

– idézi az irányítót a PFT.

 

A 49ers tavaly borzasztóan teljesített, a csoport is nehéz, egy messiásként kikiáltott irányítónak viszont teljesítenie kell, így bármennyire is lazán kezeli a helyzetet – legalábbis állítása szerint – borzasztó nagy a nyomás nemcsak rajta, hanem az egész csapatvezetésen. Ha idén egy egészséges Garoppolóval együtt sem lesz előrelépés, akkor elég nehéz lesz érvelni a Kyle Shanahan-John Lynch-Jimmy Garoppolo hármas mellett.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!