Connect with us

Hír

Jöhet az évi 20 millió dolláros fizetés Tyreek Hillnek?

Miután az NFL az elérhető bizonyítékok alapján nem tudta megállapítani, hogy Tyreek Hill vétett a liga szabályzata ellen (gyermekbántalmazás volt ellene a vád), így az amúgy elit elkapó visszatérhet a csapathoz. És ha már visszatér, akkor újra aktuális az új kontraktusa.

 

 

Egyes források szerint az elkapó képviselői szeretnék, ha minél hamarabb megszületne az új szerződés. Hill a kvalitásai alapján akár az éves 20 millió dolláros álomhatárt is elérheti, amivel magasan a liga legjobban fizetett elkapója lenne jelenleg.

 

Hill idén az újon szerződése utolsó évébe lépett, ha kapna egy 4 éves, 80 millió dolláros szerződést, akkor az idei 1,96 milliójával évi 16,393 milliót keresne a következő öt évben, ami alapvetően rendben is lenne. Az persze más kérdés, hogy a Chiefs meg meri-e most kockáztatni a dolgot. A csapat Ian Rapoport információi szerint továbbra is meg akarja fizetni az elkapót, azonban ez minden bizonnyal nem fog összejönni gyorsan, ugyanis olyan specifikus nyelvezetet akarnak a szerződésbe tenni, amivel bevédik magukat egy esetleges jövőbeli incidens kapcsán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!