About the author

16 Comments

 1. 1

  Antal Kovacs

  ÉS ha holdoutol mi lesz? Neki kell menni mindig 4. down-ra :D

 2. 2

  bjeela

  Annyira csórók sosem lehetünk, hogy ne adjunk ki pár millát egy rúgóért. Főleg Gouldért. Aztán, ha végre hazatér, akkor elkezdheti a gyakorlást a kapufás gólokkal…

 3. 3

  renningan

  Olyan szinten opció, hogy közel van és jobb, mint a jelenlegi. A Vikings pedig pont az a csapat, ami tudhatná, hogy nem szabad a rúgón spórolni :D

 4. 4

  Fetyke

  A Vikings nem opció! :) Legalábbis az idei szezonra nem nagyon, mert nekünk mos van rúgónk. Igaz rosszabb, mint Gould, viszont közel sem kerül majdnem 5 millióba.
  Sajnos csak azt tudom tanácsolni Robbie-nak, hogy ezt a pár évet még húzza ki Friscoban, mert mást nem nagyon tehet. Esetleg vonuljon vissza…

 5. 5

  Fetyke

  Nyilván igazolnak valakit a helyére. Aztán ha a helyére hívott új srác beválik, akkor jövőre már senkinek sem kell sehova sem…

 6. 6

  Fetyke

  Pontosan ugyanezt gondoltam egyébként magam is a hülyéskedésen kívül erről az ügyről. Szidjuk a csapatokat, meg a tag rendszerét, de azért lássuk, be hogy ugyanez pontosan fordítva is simán működik. A legtöbb játékos pontosan úgy leszarja a csapatát, és az addigi társait, ha a saját egyéni érdeke azt kívánja, mint fordítva.

 7. 7

  renningan

  Nem olyan egyszerű ez :D Gould bármikor aláírhatja a taget és akkor azonnal kap 4 milliót. Ha igazolnak valakit a helyére, akkor le kell róla venni a taget.

 8. 8

  Fetyke

  Nem kell! :D

 9. 9

  Fetyke

  Nálatok nem a pénz a gond! :D A 49-ers nyilván várna valami draft helyet érte cserébe. Ugye ezt jelentené a csere szó. Gondolom az egyik második körötöket nem akarnátok odaadni érte, más meg már nincs jövőre sem! :D :D :D

 10. 10

  bjeela

  Mi hiszünk a kompromisszumos megoldásokban, ezért már bele is invesztáltunk egy kerek asztalba, kerül amibe kerül. Ezen felül honnan tudod, hogy nincs nekünk egy jóféle hazai 2038-as negyedik körünk? Az egy igazán jó évjárat… ;)

  De hogy komolyan vegyem: szted nem lehet szétdarabolni azt a második körös cetlit? ;)

 11. 11

  Fetyke

  Vagy az új igazoltat kell kirúgniuk. :)
  Szerintem Gouldnak egyébként nem célszerű eddig húzni az ügyet. Bell sem jött ki olyan jól a holdoutból, mint ahogyan azt ő remélte. Nyilván a Bearshez szeretne visszamenni (máshova idén nem is nagyon tud), bármit is hadováljon össze. Csakhogy a végtelenségig a macik sem várhatnak rá, előbb-utóbb kell egy rúgót igazolniuk.
  Robbie már nem fiatal, ha sokat szórakozik, akkor már nem biztos, hogy kap valaha is még hosszú távú szerződést, ugyanis a legtöbb GM nem szereti az ilyen játékosokat.

 12. 12

  redbull76

  Nem eddig is ott lakott a csalàd? Miutàn ki lett baszva a Bearstől, akkor jò hely volt San francisco? Most meg szìvesen visszamenne oda? Ezt nem nagyon értem.

 13. 13

  Fetyke

  Belőletek bármit kinézek! :D Azt is, hogy csak simán eltüntetitek azt a második kört, mint David Copperfield a repülőt. :D

 14. 14

  bjeela

  Ettől a vezetésből még az sem lenne meglepetés, hogy hirtelen eladnák a Soldier Fieldet, hogy megszerezzék Gouldot.

 15. 15

  pritek

  Nincs valami csocsi szolgalati lakas Friscoban amit ki tudnanak utalni a Gould klannak. Ertem en hogy SF az egyik legdragabb varos, de azert par millas eves fizetesbol szepen el lehet karistolgatni na.
  Illetve pont egy rugoval tokre erdemes ilyen szituba keveredni. Vajon mennyi ido kellene az elso kihagyott FG utan, hogy a fel varos meg akarja lincselni csalas miatt?

 16. 16

  Zoltán Debreczeni

  No meglett a szerződés. Csattantak a csókok és a

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team