Connect with us

Hír

Melvin Gordon lehet az új Le’Veon Bell

A Chargers futója, Melvin Gordon tegnap tudatta a csapattal, hogy addig ne számítsanak rá, ameddig nem kap új szerződést. Ezt megerősítendő, Gordon képviselete most jelezte, hogy a futó nem csak az edzőtábort fogja kihagyni, az alapszakaszban is folytatni fogja a holdoutot, ha kell (az alapszakaszban ezzel heti 330 ezer dollárt veszítene).

 

Felkészült arra, hogy ez napokig vagy hetekig is elhúzódhat. Ameddig nem lesz új szerződése, nem vesz részt az edzőtáboron, de az alapszakaszban is folytatni fogja a holdoutot. Felkészült arra, hogy addig legyen távol, ameddig csak kell

– mondta az egyik ügynöke.

Gordon nehezen indult be, újoncként még TD-t sem szerzett, de 2016 óta megállíthatatlan. 28 futott TD-je a második legtöbb az elmúlt három évben, 10 elkapott hatpontosa a negyedik, míg 38 total TD-je a második legtöbb – mindezt úgy, hogy öt meccset ki kellett hagynia. Tavaly ráadásul 5,1 yardos átlaggal futott, karrierje legjobbját nyújtotta.

Gordon idén lép újonc szerződése utolsó évébe az ötödik éves opciójának köszönhetően, amivel mindössze 5,6 millió dollárt keresne idén – kevesebb mint a felét annak, amit egy top futó elkérhet. A legjobban kereső játékos a posztján jelenleg Todd Gurley, aki 14,375 millió dollárt kap évente.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!