About the author

11 Comments

 1. 1

  bjeela

  Apa, kezdődik!

 2. 2

  Antal Kovacs

  “Melvin Gordon lehet az új Le’Veon Bell” – majd kiadhat egy rap albumot amíg nem játszik :D

 3. 3

  Zoltán Debreczeni

  Erős a Chargers. Minden esélyük megvan megpicsázni a Séfeket és megnyerni a csoportot. Ez most úgy hiányzott, mint Tyrek Hillék házában a diktafon.

 4. 4

  bjeela

  Az lett volna csak az igazi, ha bejis lett vóna kamerázva, mint egy rendes kémfilmben. Persze ebben csak az a ganéság, hogy csak németországban és iránban(csak hogy érintve legyen a két fő erkölccsősz vallási ideológia) uszkve tizenmillió családban lehetne kiosztani fejenként tizen-huszonév sohakinemegnedlekhogyrohaggyámeg büntetést családon belüli garázdaságért, és akkor a többi nemzetet meg hagyuk is.

 5. 5

  Debreceni József

  Csípem Gordont de saját magával baszik ki: ha nem lép pályára, egyrészt nem kap fizut, másrészt automatikusan kitolódik az 5. éves opció a jövő szezonra. Hja, és van ott egy Austin Ekeler aki csak arra vár hogy megmutathassa mit tud…

 6. 6

  golya87

  BTW Dez Bryant-tel mi újság?

 7. 7

  ahanem

  Tavaly már megmutatta Ekeler hogy pont ugyanazt tudja mint Gordon (nyilván nem, mert lehet, hogy még többet), és szerintem ő az egyetlen indok arra, hogy miért nem kap Gordon új szerződést.

 8. 8

  Andras Daroczy

  Csakazért sem adnék neki semmit, sőt padoztatnám, hogy okuljon!
  Ha majd előjön az alázat, meg a lojalítás , akkor lehet beszélgetni.

 9. 9

  László

  Én biztos nem adnék egy ilyen szituációban új szerződést a játékosnak, mert az csak azt közvetítené a többi játékosnak, hogy így kell majd nekik is csinálni. Nyugodtan holdoutoljon ameddig csak akar.

 10. 10

  cshemiv8

  Ha Gordon a plusz lovettát a támadófal tagja közt akarja szétosztani akkor respect neki!?Már a könyvelő is tudja hogy futot a legnagyobb kockázat kitömni???

 11. 11

  gege963

  Nem kell padoztatni, mert ha nem fizetnek nem játszik.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team