Connect with us

Hír

Michel és Thomas is PUP-on kezdi az edzőtábort, Wynn viszont nem

Egy jó- és két rossz hírrel kezdődik a Patriots edzőtábora, ugyanis tavalyi évet Achilles-szakadás miatt teljesen kihagyó első körös Isaiah Wynn átment a fizikai felmérőkön, így játékra alkalmasnak nyilvánították. Ellenben a szintén első körös futó, Sony Michel, és a veterán elkapó, Demaryius Thomas a PUP (Physically Unable to Perform) listára került – innen bármikor aktiválhatóak, de ezek alapján egyelőre nem alkalmasak a rendes edzésmunkára.

Michelnek a térdét kellett műteni a holtszezonban és azt remélte, hogy az edzőtábor kezdetére rendben lesz, azonban ez mégsem jött össze. Tavaly nagyon fontos láncszeme volt a csapatnak, a várakozások szerint pedig hamarosan újra játékra jelentkezhet majd. Wynnhez hasonlóan a 31 éves Thomas Achilles-szakadást szenvedett tavaly, csak ő később, mint a falember. A helye egyáltalán nem garantált a csapatban, mindössze 150 ezer dolláros aláírási bónuszt kapott a Patstől. Így viszont kevesebb ideje marad a bizonyításra.

A csoportellenfél Dolphinsnál az ex-patses Dwayne Allen is PUP-on kezdi az edzőtábort, ahogy például a cornerback Cordrea Tankersly is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!