Connect with us

Hír

Randy Gregory újra megpróbál visszatérni

A Dallas Cowboys pass rushere, Randy Gregory jelenleg határozatlan idejű eltiltását tölti, amiért sokadjára megszegte a tiltott szerek használatára vonatkozó szabályokat. Ő azonban most úgy döntött, hogy ismét visszatérne, és be fogja adni az ehhez szükséges papírokat a következő napokban.

Gregoryt legutóbb február végén meszelte el Goodell, ez volt a negyedik eltiltása a 26 éves játékosnak. A pass rusher a papírokban azt is szeretné prezentálni, hogy van egy megerősített támogatói rendszere, aminek segítségével könnyebben tud majd megfelelni a felé támasztott elvárásoknak.

Gregoryt 2015-ben draftolta a Cowboys a második körben, de mindössze 28 meccsen tudott pályára lépni, ebből csak egyszer volt kezdő. A 2017-es szezont teljesen kihagyta harmadik eltiltása miatt. Tavaly 14 meccsen tudott játszani, 6 sacket, 25 tackle-t és két kierőszakolt fumble-t jegyzett. Utána viszont ismét eltiltották, azonban Dallasban továbbra is támogatják őt, a szerződését is meghosszabbították a 2020-as szezon végéig.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!